Besplatna NS Web Dev radionica za žene i devojke u Startit Centru Novi Sad

NS Web Dev Radionice biće održane svakim danom od 11. do 16. marta sa početkom u 10 časova.

Jelena Voćkić - 2. Mart, 2019.

NS Web Dev radionica biće održana od 11. do 16. marta, svakim danom od 10 časova u novosadskom Startit Centru. U cilju povećavanja broja žena u IT-ju radionica će biti namenjena ženama i devojkama. Polaznice radionice imaće priliku da obrađuju osnove web developmenta.

Znanja koje će sve polaznice steći do kraja radionice su:

Agendu i više detalja o radionici možete saznati na ovom linku.

Kome je namenjena radionica?

NS Web Dev radionica namenjene je svim ženama i devojkama koje žele da nauče osnove programiranja. Za radionicu nije potrebno prethodno predznanje iz programiranja.

Predavač

Andrea Ceran — Trenutno radi kao Software Engineer u kompaniji DAZN, a takođe je i suosnivač kompanije Istros Digital. Andrea je rođena u Novom Sadu, a 2008. godine sa porodicom se seli u Prag gde nastavlja da gradi svoju karijeru u tehnologiji. Od pre četiri godine živi i radi u Londonu.

Andrein sledeći cilj je da pokrene tehnološki bootcamp koji bi promovisao podučavanje slabo zastupljenih grupa u tehnologiji, kao što su žene, ljudi sa invaliditetom, itd.

Prijava

NS Web Dev Radionica održaće se od 11. do 16. marta od 10 do 17 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Radionica je besplatna, ali se zahteva svakodnevno celodnevno prisustvo tokom cele nedelje, kao i obezbeđen sopstveni laptop.

Prijava za radionicu je zatvorena ali sve zainteresovane žene i devojke mogu da se prijave na listu čekanja prijavom na sledeći mejl radionica@ispecizanat.com.