Prva besplatna WordPress akademija u Inđiji — Prijave do 27. januara

Tokom tri nedelje u februaru ove godine svi zainteresovani moći će da nauče osnove WordPressa.

Dejan - 10. Januar, 2017.

Ovog februara će u Startit Centru Inđija GoDaddy u saradnji sa Startitom održati besplatnu WordPress akademiju. Tom prilikom pozivamo sve zainteresovane da se prijave najkasnije do 27. januara.

Akademiju će voditi Aleksandar Savković, član ManageWP Customer Happiness tima zadužen za tehničku obuku u GoDaddy Belgrade kancelariji. Aleksandar je WordPress Developer i Contributor iz Beograda, član WordPress.org trening tima koji izrađuje kurseve i dokumentaciju za predavače WordPressa u školama i na fakultetima širom sveta.

Tokom kursa će biti obrađene sledeće teme:

Predavanja će se održavati ponedeljkom i četvrtkom u popodnevnim časovima, tokom tri nedelje, počevši od 6. februara.

Sva predavanja će biti snimana, a snimci i materijali će biti dostupni javno za one koji žele da uče samostalno kroz njih.

Uslovi za učešće

Tražimo kandidate koji:

Dodatak: zalog je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije; biće uplaćen u vaše ime Domu za decu i omladinu Moša Pijade. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom. Do sada na prethodna dva kursa koja smo organizovali niko nije ostao bez zaloga, svedočanstva možete videti i u komentarima na ovom linku.

Prijava

Za učešće na WordPress akademiji se možete prijaviti popunjavanjem sledeće forme, najkasnije do 27. januara.

Учитава се…