Besplatna WordPress akademija u Vršcu — prijave do 9. oktobra

Program traje 5 nedelja, počevši od 16. oktobra, a prijave su otvorene do 9. oktobra.

Vladimir Vašalić - 2. Oktobar, 2017.

Nakon besplatnih kurseva u Inđiji, Novom Sadu i Beogradu, WordPress akademija se nastavlja u Zrenjaninu i Vršcu u oktobru mesecu. Ovog puta će biti obrađene naprednije teme — REST API i razvoj dodataka za WordPress.

Proći ćemo zajedno kroz REST API osnove, kako bismo razumeli čemu služi i koji su to praktični primeri upotrebe, samu primenu u WordPressu, i druge API primere, razumećemo reference, globalne parametre, autentifikaciju i dodatke za autentifikaciju, klijentske biblioteke, izradu dodataka za WP koji koriste API, povezivanje i ugrađivanje, kao i korišćenje Postman alata.

Akademija u Vršcu će se održavati utorkom i petkom, u popodnevnim terminima (od 17 do 20h). Program traje 5 nedelja, počevši od 17. oktobra.

Akademiju će i ovaj put predvoditi Aleksandar Savković, a pridružuju mu se i Robert Jakupak i Nikola Mitrović, koji su zajedno učestvovali i u kreiranju online akademije.

Njih trojica su članovi ManageWP Customer Happiness tima, zaduženi za tehničku obuku novih članova tima u GoDaddy Belgrade kancelariji, unapređenje internih procesa i proizvoda u skladu sa potrebama korisnika. Aleksandar je takođe WordPress Developer i Contributor, član WordPress.org trening tima koji izrađuje kurseve i dokumentaciju za predavače WordPressa u školama i na fakultetima širom sveta.

Uslovi za učešće

Za nove kurseve tražimo kandidate koji:

Dodatak: zalog je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije; biće uplaćen u vaše ime u dobrotvorne svrhe. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom. Do sada na prethodna dva kursa koja smo organizovali niko nije ostao bez zaloga, svedočanstva možete videti i u komentarima na ovom linku.

Prijava

Za učešće na WordPress akademiji u Vršcu (utorak i petak od 17 do 20h, počevši od 17. oktobra) se možete prijaviti popunjavanjem forme na ovom linku, najkasnije do 9. oktobra u podne.