Besplatna radionica „Biznis iz kućnog okruženja” u Startit Centru Inđija

Koliko puta ste razmišljali da pokrenete sopstveni biznis ili ste samo hteli da uz svoj posao zaradite neki novac sa strane? Da li znate šta je i kako se dolazi do zarade od preporuke?

U utorak, 17. septembra, u 18 časova u Startit Centru Inđija biće održana besplatna radionica pod nazivom „Biznis iz kućnog okruženja”.

Na ovoj radionici predavač Miloš Savić će govoriti o zaradi od preporuke, o tome koje su to sve mogućnosti i kako se može pravilno i kvalitetno započeti jedan ovakav biznis.

Kome je namenjena

Radionica je namenjena svima koji nisu zadovoljni svojim trenutnim poslom ili razmišljaju o promeni profesije, kao i onima koji vole svoj posao, ali bi voleli da naprave neki dodatan izvor prihoda.

Predavač

Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i sa iskustvom od preko 20 godina u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Velika iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave

Radionica će biti održana 17. septembra u 18 časova u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Dragana Čvoro

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu