Besplatna radionica „Biznis iz kućnog okruženja” u Startit Centru Inđija

Koliko puta ste razmišljali da pokrenete sopstveni biznis ili ste samo hteli da uz svoj posao zaradite neki novac sa strane? Da li znate šta je i kako se dolazi do zarade od preporuke?

U utorak, 17. septembra, u 18 časova u Startit Centru Inđija biće održana besplatna radionica pod nazivom „Biznis iz kućnog okruženja”.

Na ovoj radionici predavač Miloš Savić će govoriti o zaradi od preporuke, o tome koje su to sve mogućnosti i kako se može pravilno i kvalitetno započeti jedan ovakav biznis.

Kome je namenjena

Radionica je namenjena svima koji nisu zadovoljni svojim trenutnim poslom ili razmišljaju o promeni profesije, kao i onima koji vole svoj posao, ali bi voleli da naprave neki dodatan izvor prihoda.

Predavač

Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i sa iskustvom od preko 20 godina u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Velika iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave

Radionica će biti održana 17. septembra u 18 časova u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Dragana Čvoro

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu