Besplatna dropshipping radionica u Startit Centru Subotica

Kurs će se održati prvog vikenda u maju.

Željko Crnjaković - 16. April, 2018.

Nakon veoma uspešnog meetupa koji smo imali u martu, organizujemo i praktičnu radionicu sa temom dropshippinga na kojoj će polaznici naučiti kako da tehnički postave sopstveni web shop i povežu ga sa svetskim dobavljačima.

Polaznici će proći:

Kurs će trajati ukupno deset sati, u sledećim terminima:

Uslovi za prijavu na kurs

Tražimo polaznike koji:

Svi časovi su obavezni i molimo polaznike da se ne prijavljuju na kurs ukoliko ne mogu da isprate sve termine. Kurs je potpuno besplatan uz davanje depozita od 3.000 dinara na početku kursa, koji će biti vraćeni polaznicima nakon kraja kursa. Ukoliko polaznik ne ispuni obavezu dolaska na časove, depozit se ne vraća i biće doniran u dobrotvorne svrhe.

O predavaču

Darko Videnov dolazi iz kompanije Internet Prodaja Guma, gde već pet godina razvija dropshipping sistem za prodaju guma na domaćem trzistu. Ovakav model poslovanja omogućio mu je da se usavrši u domenu onlajn marketinga i na taj način pomogne kompaniji da akvizira veći broj kupaca guma na internetu. Osnivač je kompanije VidenovDigital koja se bavi onlajn marketingom i implementacijom strategije i tehnologije za internet prodavnice kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Prijave

Prijavite se za kurs putem ove formenajkasnije do 27. aprila. Broj polaznika je ograničen na 12, a svi koji se prijave će biti obavešteni najkasnije do četvrtka, 3. maja o tome da li su primljeni ili ne putem mejla koji ostave u prijavi.