Besplatna akademija WordPress troubleshootinga u Startit Centru Subotica

Akademija će trajati četiri nedelje, od 8. do 31. maja.

Željko Crnjaković - 24. April, 2018.

Nažalost, zbog neispunjenja uslova za održavanje WordPress Akademije, ovaj događaj je otkazan.

Zbog većeg broja otkazanih prijava, produžujemo rok za prijave i početak radionice. Prijave primamo do kraja ove nedelje, 11. maja, a početak radionice bi bio od 15. maja. 

Ova akademija se fokusira na rešavanje WordPress problema, posebno na probleme koje može izazvati server. Polaznici će se bolje upoznati sa tipovima servera, koji server treba odabrati u odnosu na potrebe i kako rešavati najčešće WordPress probleme. Uz konkretan način rešavanja određenih problema, cilj je da se polaznici upoznaju sa pravilnim načinom razmišljanja i pristupa rešavanju problema kako bi u budućnosti mogli da prevaziđu sve izazove koje mogu da imaju pri kreiranju i održavanju WordPress sajtova.

Akademija će trajati četiri nedelje, od 15. maja do 7. juna, dva puta nedeljno po sat i po, u sledećim terminima:

Uslovi za prijavu

Tražimo polaznike koji:

Svi časovi su obavezni i molimo polaznike da se ne prijavljuju na kurs ukoliko ne mogu da isprate sve termine. Kurs je potpuno besplatan uz davanje depozita od 5.000 dinara na početku kursa, koji će biti vraćeni polaznicima nakon kraja kursa. Ukoliko polaznik ne ispuni obavezu dolaska na časove, depozit se ne vraća i biće doniran u dobrotvorne svrhe.

O predavaču

Akademiju će voditi Nikola Mitrović. Nikola je član ManageWP Customer Happiness tima. On je zadužen za tehničku obuku novih članova tima u GoDaddy kancelariji, unapređenje internih procesa i proizvoda u skladu sa potrebama korisnika. Takođe, Nikola je jedan od članova tima koji je učestvovao u kreiranju online akademije.

Prijave

Akademija će primiti do 15 polaznika, prijave su otvorene do 11. maja putem ove forme, a svi koji budu bili prihvaćeni će biti obavešteni mailom najkasnije do subote, 12. maja.