Besplatan mini kurs WordPress osnova u Startit Centru Subotica

Mini kurs će biti organizovati 17., 19. i 21. aprila.

Željko Crnjaković - 2. April, 2018.

WordPress je nastao 2003. godine s ciljem da se napravi prozivod koji će olakšati pisanje blogova na internetu. Na samom početku imao je manje od 10 korisnika. Četrnaest godina kasnije, WordPress je prerastao u najpopularniji blogerski alat, a kasnije i u CMS (Content Management System), koji omogućava jednostavno pravljenje veb-sajtova, od prezentacionih, preko blogova, do veb-prodavnica i veb-portala.

Planirani mini kurs o osnovama WordPressa koji će se održati u Startit Centru Subotica, će vam omogućiti da se upoznate sa WordPressom, kao i da samostalno napravite WordPress veb-sajt ili blog. Polaznici će preći osnovne odlike WordPressa, instaliranje, osnovna podešavanja i način korišćenja.

Kurs će trajati ukupno šest sati, tokom nedelju dana, u sledećim terminima:

Uslovi za prijavu na kurs

Tražimo polaznike koji:

Svi časovi su obavezni i molimo polaznike da se ne prijavljuju na kurs ukoliko ne mogu ispratiti sve termine. Kurs je potpuno besplatan uz davanje depozita od 3.000 dinara na početku kursa, koji će biti vraćeni polaznicima nakon kraja kursa. Ukoliko polaznik ne ispuni obavezu dolaska na časove, depozit se ne vraća i biće doniran u dobrotvorne svrhe.

Takođe, ovaj kurs je priprema za dodatni, napredni kurs WordPressa koji će se naknadno održati u Startit Centru Subotica.

O predavaču

Kurs će voditi Miljan Brakočević, koji radi kao softver developer u kompaniji Infostud, sa primarnim fokusom na backend, ali takođe i frontend. Miljan ima nekoliko godina iskustva u backend frameworcima symfony, laravel, codeigniter, wordpress, a radi i u React frameworku za frontend.

Prijave

Prijavite se za kurs putem ove forme, najkasnije do 13. aprila. Svi polaznici će biti obavešteni do subote, 14. aprila o tome da li su primljeni ili ne, putem mejla koji ostave u prijavi.