U Startit Centru u Zrenjaninu (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu) organizuje se kurs tehnološkog preduzetništva. Učešće je besplatno, a početak kursa je planiran za 24. novembar i trajaće do 22. decembra, svake srede od 18 časova.

Ukoliko epidemiološka situacija to bude dozvoljavala, kurs će biti održan uživo, a u suprotnom će se odvijati u onlajn formatu.

Cilj kursa jeste da srednjoškolcima trećeg i četvrtog razreda približi koncept startapa, da ih upozna sa biznis modelima i načinima rada na razvijanju njihovih poslovnih ideja uz razvijanje preduzetničkog načina razmišljanja.

Teme koje ćemo pokriti tokom ovih radionica:

Kurs će održati Ivan Mojsilović, softverski inženjer i osnivač startapa Yanado. On je softverski inženjer koji trenutno radi na biznis developmentu. Suosnivač je startapa Yanado, alata za upravljanje projektima i zadacima unutar Gmail-a, za koji je dobio i investiciju. Svoju profesionalnu karijeru je započeo na razvoju softvera u maloj multinacionalnoj kompaniji, nakon čega je radio u velikoj kompaniji sa mnogo razvojnih timova i na velikim projektima. Posle toga je uplovio u preduzetničke vode i za jedanaest godina je imao prilike da pokrene tri startapa, od kojih mu je jedan bio neuspešan, a na poslednjem i dalje uspešno radi.

Srednjoškolcima nije potrebno prethodno predznanje, a sve što je potrebno jeste volja da uče nove stvari i da imaju želju da rade na razvijanju svojih poslovnih ideja uz usvajanje preduzetničkog načina razmišljanja.

Broj polaznika je ograničen, a prijave su otvorene do popunjavanja mesta. Zainteresovani se mogu prijaviti za startap kurs putem ove forme.

Za sva pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na e-mail: [email protected]