Besplatan kurs konverzacijskog engleskog za početnike u Startit Centru Šabac

Kurs počinje 28. januara od 18 časova i biće realizovan u 10 termina.

Nakon uspešno realizovanog besplatnog kursa konverzacijskog engleskog jezika krajem decembra, godina u Starit Centru Šabac počinje još jednim kursom. Kurs počinje 28. januara od 18 časova i namenjen je više početnicima nego aktivnim naprednijim korisnicima engleskog jezika.

Akcenat će i ovog puta biti na prevazilaženju barijere od živog razgovora i usavršavanje komuniciranja na engleskom jeziku. Iako se ne zahteva B1 nivo znanja, s obzirom na to da je u pitanju konverzacija, potrebno je da polaznici ipak imaju neko predznanje.

Besplatne obuke biće realizovane u 10 termina, a trajanje svakog pojedinačnog časa predavač će prilagoditi grupi, odnosno produžiti ili skratiti po potrebi, a u zavisnosti od toga kako polaznici napreduju. Početni čas biće više tradicionalnog tipa, uz klasično predavanje i zapisivanje, pa će i polaznicima biti potrebne sveske i olovke. Nešto kasnije se očekuje i malo interaktivnija nastava uz kombinaciju tehnologije i grupnog rada, pa svi koji se prijave moraju imati svoj laptop, tablet ili smart telefon.

Termini kursa

Kurs je raspoređen u 10 termina, dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom od 18 časova.

Uslovi za učešće na kursu

  • ozbiljnost u nameri da se nauče ove veštine i njihovo primenjivanje u daljem radu
  • prisustvo polaznika na svakom času koji se organizuje
  • laptop, tablet ili smart telefon koji polaznici mogu da donose na časove — potrebno je da imaju uređaj preko kojeg mogu pristupiti aplikaciji za učenje
  • uvažavanje rada na času, predavača i drugih polaznika
  • predznanje je obavezno, kurs nije namenjen apsolutnim početnicima, od polaznika se očekuje bar A2 nivo znanja (predavač će izvršiti procenu svakako)
  • mesto se rezerviše davanjem depozita prvog dana kursa u iznosu od 3.000 dinara.

Napomena: depozit je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, depozit neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije, već će biti uplaćen u dobrotvorne svrhe. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.

Predavač

Miša Živanović, master engleskog jezika i književnosti, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika, kako u privatnoj školi u Šapcu, tako i preko interneta u školi za online učenje jezika. Pored toga se bavi i programiranjem.

Prijave

Kurs počinje 28. januara u 18 časova u prostorijama Startit Centra Šabac (Karađorđeva 27, I sprat, zgrada Navipa). Kurs je besplatan, ali je broj polaznika ograničen na 8.

Prijave su obavezne, a polaznici čije su prijave prihvaćene dobiće mejl obaveštenja o tome nakon zatvaranja prijava. Zainteresovani za ovaj kurs, mogu dostaviti svoje podatke organizatorima preko sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Una Gemović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu