Speak Up! — besplatan konverzacijski kurs engleskog jezika u Startit Centru Šabac

Kurs je raspoređen u 10 termina, po dva sedmično, utorkom i četvrtkom od 19 časova.

Una Gemović - 18. Novembar, 2019.

Kurs počinje 26.novembra od 19 časova i namenjen je onima koji već imaju određeni nivo znanja, ali im je potrebno mentorstvo i adekvatna motivacija da konačno i „progovore”. Pod sloganom „Speak Up!” prisutni na ovim predavanjima će uz pomoć predavača prevazići eventualne barijere koje imaju od živog razgovora i svakako usavršiti metode komuniciranja na engleskom jeziku.

Ove besplatne obuke biće realizovane u 10 termina, a trajanje svakog pojedinačnog časa predavač će prilagoditi grupi, odnosno produžiti ili skratiti po potrebi, a u zavisnosti od toga kako polaznici napreduju. Početni čas biće više tradicionalnog tipa, uz klasično predavanje i zapisivanje, pa će i polaznicima biti potrebne sveske i olovke. Nešto kasnije se očekuje i malo interaktivnije nastave uz kombinaciju tehnologije i grupnog rada, pa svi koji se prijave moraju imati svoj laptop.

Termini kursa

Kurs je raspoređen u 10 termina, po dva sedmično, utorkom i četvrtkom od 19 časova, sa izuzetkom prve nedelje decembra kada će zbog drugih događaja biti samo jedan termin i to u petak, nakon čega se nastavlja sa uobičajenim ritmom predavanja.

Uslovi za učešće na kursu

Napomena: depozit je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, depozit neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije, već će biti uplaćen u dobrotvorne svrhe. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.

Predavač

Miša Živanović, master engleskog jezika i književnosti, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika, kako u privatnoj školi u Šapcu, tako i preko interneta u školi za online učenje jezika. Pored toga se bavi i programiranjem.

Prijave

Kurs počinje 26. novembar u 19 časova u prostorijama Startit Centra Šabac (Karađorđeva 27, I sprat, zgrada Navipa). Kurs je besplatan, ali je broj polaznika ograničen na 8. Prijave su obavezne, a polaznici čije su prijave prihvaćene dobiće mejl obaveštenja o tome nakon zatvaranja prijava. Zainteresovani za ovaj kurs, mogu dostaviti svoje podatke organizatorima preko sledeće forme.