Speak Up! — besplatan konverzacijski kurs engleskog jezika u Startit Centru Šabac

Kurs je raspoređen u 10 termina, po dva sedmično, utorkom i četvrtkom od 19 časova.

Kurs počinje 26.novembra od 19 časova i namenjen je onima koji već imaju određeni nivo znanja, ali im je potrebno mentorstvo i adekvatna motivacija da konačno i „progovore”. Pod sloganom „Speak Up!” prisutni na ovim predavanjima će uz pomoć predavača prevazići eventualne barijere koje imaju od živog razgovora i svakako usavršiti metode komuniciranja na engleskom jeziku.

Ove besplatne obuke biće realizovane u 10 termina, a trajanje svakog pojedinačnog časa predavač će prilagoditi grupi, odnosno produžiti ili skratiti po potrebi, a u zavisnosti od toga kako polaznici napreduju. Početni čas biće više tradicionalnog tipa, uz klasično predavanje i zapisivanje, pa će i polaznicima biti potrebne sveske i olovke. Nešto kasnije se očekuje i malo interaktivnije nastave uz kombinaciju tehnologije i grupnog rada, pa svi koji se prijave moraju imati svoj laptop.

Termini kursa

Kurs je raspoređen u 10 termina, po dva sedmično, utorkom i četvrtkom od 19 časova, sa izuzetkom prve nedelje decembra kada će zbog drugih događaja biti samo jedan termin i to u petak, nakon čega se nastavlja sa uobičajenim ritmom predavanja.

Uslovi za učešće na kursu

  • ozbiljnost u nameri da se nauče ove veštine i njihovo primenjivanje u daljem radu
  • prisustvo polaznika na svakom času koji se organizuje
  • laptop koji polaznici mogu da donose na časove
  • uvažavanje rada na času, predavača i drugih polaznika
  • predznanje je obavezno, kurs nije namenjen apsolutnim početnicima, od polaznika se očekuje bar B1 nivo znanja (predavač će izvršiti procenu svakako).
  • mesto se rezerviše davanjem depozita prvog dana kursa u iznosu od 3.000 dinara.

Napomena: depozit je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, depozit neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije, već će biti uplaćen u dobrotvorne svrhe. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.

Predavač

Miša Živanović, master engleskog jezika i književnosti, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika, kako u privatnoj školi u Šapcu, tako i preko interneta u školi za online učenje jezika. Pored toga se bavi i programiranjem.

Prijave

Kurs počinje 26. novembar u 19 časova u prostorijama Startit Centra Šabac (Karađorđeva 27, I sprat, zgrada Navipa). Kurs je besplatan, ali je broj polaznika ograničen na 8. Prijave su obavezne, a polaznici čije su prijave prihvaćene dobiće mejl obaveštenja o tome nakon zatvaranja prijava. Zainteresovani za ovaj kurs, mogu dostaviti svoje podatke organizatorima preko sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Una Gemović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu