Besplatan kurs 3ds Maxa u Startit Centru Šabac

Kurs počinje u nedelju, 22. aprila.

bojana zavađa - 13. April, 2018.

3ds Max je kompjutersko-grafički softver za kreiranje 3D animacija, modela, igara i slika. Ovaj program je našao primenu u velikom broju oblasti, od video igara i animacija preko filmova i reklama do arhitekture.

Ukoliko spadate u one koje zanima kako da rade u kompjuterski generisanom 3D okruženju, ovaj kurs će vam pomoći da naučite kako se koriste osnovni alati u programu, od modelovanja do renderovanja, odnosno pretvaranja modela u sliku, a zatim prikazivanja rezultata na webu ili u štampanom obliku.

Termini i program

Osnovni kurs 3ds Maxa će se održati u četiri termina od po tri sata, u dve grupe. Program kursa:

1 dan – 22. april

2 dan – 29. april

3 dan – 13. maj

4 dan – 20. maj

Od polaznika se ne očekuje predznanje, ali će biti podeljeni u dve grupe na osnovu prethodnog iskustva u radu sa 3D programima zbog lakšeg održavanja kursa. U zavisnosti od toga u koju grupu budu smešteni, polaznici će kurs pohađati:

10-13 časova I grupa
13:30-16:30 časova II grupa

Uslovi za učešće na kursu

Depoziti su deo naše standardne prakse kojom osiguravamo da ćemo mesta i sadržaje pružati onim učesnicima koje to zaista zanima i njihov povratak osiguran je Ugovorom. Do sada se nijednom nije desilo da nismo vratili depozit, a svedočanstva o tome možete pogledati i u komentarima naših prethodnih učesnika na ovom linku.

Predavač

Ivan Jovanović je rođeni Šapčanin koji je zvanični Autodeskov instruktor. Trenutno radi u Beogradu u školi kompjutera i drži svoju onlajn školu za kurseve u Autodesk programima. Stiže i da radi kao freelance 2D i 3D artist. Promenio je mnogo različitih poslova u više od 10 različitih kompanija, dok se nije skrasio na mestu koje mu omogućava da radi u slobodno vreme ono što naviše voli — da podučava druge. Iako radi kao instruktor, takođe tvrdi da mu je u računarska grafika, posebno 3D, razonoda i u slobodno vreme.

Prijave

Prisustvo je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se prijavite putem sledeće forme. U četvrtak, 19. aprila svi prijavljeni će biti obavešteni da li su primljeni na kurs i u kom terminu.