Beogradski Supersonic Parachute najavio Paperbatics, svoju drugu iOS igru

Supersonic Parachute, beogradski studio za razvoj iOS igara, objavio je prve screenshotove iz svoje druge igre, Paperbatics. Sve slike iz ove nove igre pogledajte na zvaničnoj Facebook stranici ovog tima. Prema rečima Damira Mataša, producenta igre, Paperbatics je arkadna simulacija letenja i pucanja, sa akcentom na akciji koju priča nosi sa sobom. Protagonist je miš

Ivan Vesić
12/12/2012

Supersonic Parachute, beogradski studio za razvoj iOS igara, objavio je prve screenshotove iz svoje druge igre, Paperbatics. Sve slike iz ove nove igre pogledajte na zvaničnoj Facebook stranici ovog tima.

Prema rečima Damira Mataša, producenta igre, Paperbatics je arkadna simulacija letenja i pucanja, sa akcentom na akciji koju priča nosi sa sobom.

Protagonist je miš Max koji je zadužen za odbranu “realne” ljudske kuće od najezde buba i raznih insekata.

Max upravlja papirnim avionom, a kroz igru su prisutni i drugi likovi koji mu pomažu kroz popravljanje letelice, njenih pratećih elemenata i sl.

Igra je još uvek u relativno ranoj fazi razvoja, ali se lansiranje već planira za kraj aprila. Kao i u slučaju prethodne igre studija Supersonic Parachute prvih 10 misija biće besplatno, a ukupno će ih biti 40.

Inače, studio planira da posle objavljivanja igre za iOS, izbaci i Android verziju.

Supersonic Parachute je deo kompanije Prelovac Media, pod čijim je okriljem i ManageWP.

Ivan Vesić

Objavio/la članak.

sreda, 12. Decembar, 2012.

IT Industrija

🔥 Najčitanije