Još jedan tim sa Startap akademije dobio investiciju - Loyalis je drugi srpski tim u Startlabsu

Loyalis, beogradski startap o kome ste nedavno mogli da čitate na Startitu obezbedio je svoju prvu investiciju od Startlabsa. Na ovaj način su postali drugi srpski tim, a ukupno četvrti u portfoliju našeg akceleratora. Ova investicija urađena je u saradnji sa jednim od poznatijih reginalnih poslovnih anđela, Jugoslavom Petkovićem. Ovaj startap posebno je zanimljiv jer

Zoja Kukić
23/06/2014

Loyalis, beogradski startap o kome ste nedavno mogli da čitate na Startitu obezbedio je svoju prvu investiciju od Startlabsa. Na ovaj način su postali drugi srpski tim, a ukupno četvrti u portfoliju našeg akceleratora.

Ova investicija urađena je u saradnji sa jednim od poznatijih reginalnih poslovnih anđela, Jugoslavom Petkovićem.

Ovaj startap posebno je zanimljiv jer predstavlja ambciozan, i po prvim rezultatima prilično uspešan pivot, kakve još uvek ne viđamo često na domaćoj sceni. Njihov proizvod, EarnCoupon nastao je na prvoj generaciji Startap akademije i iz njega se rodio širi proizvod – Loyalis, platforma za brzo i pristupačno pokretanje programa lojalnosti za spektar različitih biznisa.

Loyalis je ujedno i sedmi tim Startap Akademije koji je dobio investiciju, pre njega to su ostvarili Pubsonic, DataMaid, Farmia, Warrantly, DataMaid, Brides2Bride i TruckTrack.

Ovom startapu koji želi da oživi programe lojalnosti prevashodno za onlajn trgovine i brendove će sigurno koristiti saveti i iskustva tima i mentora Startlabsa, a činjenica  da se deo akceleratorskog programa obaviti u Americi posebno im je važna, s obzirom da je to najveće tržište koje planiraju da osvoje. Kako nam iz Startlabsa kažu, imaju ambiciozan plan tokom ovog programa:

Loyalis planira da u narednih 6 meseci postigne odgovarajuću poziciju na tržištu, što će joj omogućiti dalji razvoj, nove investicije i profitabilnost.

Naravno, iskustvo Jugoslava Petkovića, koji je i sam preduzetnik (MimovrstePovio), ali i osnivač novog investicionog regionalnog fonda – Silicone Gardens, definitivno će pomoći Radetu i Bobanu da bolje ispune svoje ambiciozne planove.

Kako nam Rade Joksimović, jedan od osnivača kaže, ovaj duo im je izuzetno važan:

Investiciju StartLabs-a i Jugoslava Petkovića smatramo ključnim trenutkom za Loyalis – prvenstveno zbog izuzetnog iskustva koje donose, svoje mreže neverovatno motivisanih mentora i poslovnih kontakata – što u jednoj celini sa finansijskom podrškom predstavlja odličnu odskočnu dasku za ono što će Loyalis postati.

Za sve one koji traže investiciju, Startlabs prima prijave tokom cele godine, a definitivno najbolji način da im priđete je upoznavanjem. Za početak, događaji koje redovno organizuju su svakako dobra prilika, a da biste bili u toku kada je sledeći, preporučujemo da pratite Startit, jer ih mi redovno najavljujemo.

 

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

ponedeljak, 23. Jun, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ

Aleksandar Gvozden

sreda, 25. Jun, 2014.

samo da napomenem da je http://legaltrek.com prvi :)