Još jedan tim sa Startap akademije dobio investiciju – Loyalis je drugi srpski tim u Startlabsu

Loyalis, beogradski startap o kome ste nedavno mogli da čitate na Startitu obezbedio je svoju prvu investiciju od Startlabsa. Na ovaj način su postali drugi srpski tim, a ukupno četvrti u portfoliju našeg akceleratora.

Ova investicija urađena je u saradnji sa jednim od poznatijih reginalnih poslovnih anđela, Jugoslavom Petkovićem.

Ovaj startap posebno je zanimljiv jer predstavlja ambciozan, i po prvim rezultatima prilično uspešan pivot, kakve još uvek ne viđamo često na domaćoj sceni. Njihov proizvod, EarnCoupon nastao je na prvoj generaciji Startap akademije i iz njega se rodio širi proizvod – Loyalis, platforma za brzo i pristupačno pokretanje programa lojalnosti za spektar različitih biznisa.

Loyalis je ujedno i sedmi tim Startap Akademije koji je dobio investiciju, pre njega to su ostvarili Pubsonic, DataMaid, Farmia, Warrantly, DataMaid, Brides2Bride i TruckTrack.

Ovom startapu koji želi da oživi programe lojalnosti prevashodno za onlajn trgovine i brendove će sigurno koristiti saveti i iskustva tima i mentora Startlabsa, a činjenica  da se deo akceleratorskog programa obaviti u Americi posebno im je važna, s obzirom da je to najveće tržište koje planiraju da osvoje. Kako nam iz Startlabsa kažu, imaju ambiciozan plan tokom ovog programa:

Loyalis planira da u narednih 6 meseci postigne odgovarajuću poziciju na tržištu, što će joj omogućiti dalji razvoj, nove investicije i profitabilnost.

Naravno, iskustvo Jugoslava Petkovića, koji je i sam preduzetnik (MimovrstePovio), ali i osnivač novog investicionog regionalnog fonda – Silicone Gardens, definitivno će pomoći Radetu i Bobanu da bolje ispune svoje ambiciozne planove.

Kako nam Rade Joksimović, jedan od osnivača kaže, ovaj duo im je izuzetno važan:

Investiciju StartLabs-a i Jugoslava Petkovića smatramo ključnim trenutkom za Loyalis – prvenstveno zbog izuzetnog iskustva koje donose, svoje mreže neverovatno motivisanih mentora i poslovnih kontakata – što u jednoj celini sa finansijskom podrškom predstavlja odličnu odskočnu dasku za ono što će Loyalis postati.

Za sve one koji traže investiciju, Startlabs prima prijave tokom cele godine, a definitivno najbolji način da im priđete je upoznavanjem. Za početak, događaji koje redovno organizuju su svakako dobra prilika, a da biste bili u toku kada je sledeći, preporučujemo da pratite Startit, jer ih mi redovno najavljujemo.

 

Predstavljamo poslodavca
logo-8-1.png

PRODYNA

Teamgeist! Be part of the team that turns brilliant ideas into brilliant software.

PRODYNA is an innovative IT consultancy specialized on the topic of digital business. We consult companies through the processes of business transformation, and develop the custom software applications and systems.

Zoja Kukić

  • Wednesday, 25. June 2014.

    samo da napomenem da je http://legaltrek.com prvi :)

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu