Belgrade Youth Fair 2018 — sajam zapošljavanja za studente i diplomce

Najveći karijerni sajam u Srbiji održava se 26. i 27. aprila u Kolarčevoj zadužbini.

Tanja Marin - 17. April, 2018.

U Beogradu će 26. i 27. aprila, u prostorijama Kolarčeve zadužbine, na Studentskom trgu, biti održan četvrti Belgrade Youth Fair. Na ovom karijernom sajmu mladi će imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama, i sebi obezbede praksu ili zaposlenje, tako što će direktno komunicirati sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija u Srbiji, naučiti kako da se zaposle na željenoj poziciji i učestvuju na radionicama, kao i da čuju kako se napreduje od najuspešnijih ljudi iz Srbije. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije i mnoge druge.

Mladi će imati šansu da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu da ponude. Takođe, ove godine će se na sajmu predstaviti različite kompanije i organizacije koje rade sa mladima, pa će tako mladi imati priliku da se informišu o brojnim drugim mogućnostima i pogodnostima koje su im dostupne.

Svi posetioci Belgrade Youth Faira će moći da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i da steknu nova znanja i veštine kroz konferencijski deo manifestacije.

Studenti i diplomci već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu ili posao putem sajta Belgrade Youth Faira, a kompanije će ih imati na raspolaganju do narednog sajma. 

Prijava

Belgrade Youth Fair 2018 biće održan u Kolarčevoj zadužbini 26. i 27. aprila. Učešće je besplatno, a svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati putem sledećeg linka.