Otvorene prijave za takmičenje startapa na Belgrade Venture Forumu

Osim potencijalne investicije, svi koji budu pičevali na Belgrade Venture Forumu, dobiće i kontakte sa investitorima kao i komentare kako da unaprede svoj biznis i realan uvid koliko je njihova ideja zaista atraktivna na međunarodnom tržištu.

Tanja Mladenović - 30. Septembar, 2016.

Nakon prethodna četiri Belgrade Venture Foruma pobednici (i ne samo oni) takmičenja su dobili investicije u vrednosti od više stotina hiljada evra, tako da je ovo prilika da svoju ideju predstavite pred ljudima koji mogu da vam pomognu da stignete na sledeći nivo.

Inovativni preduzetnici, koje nakon inicijalnih prijava odabere međunarodni žiri, takmičiće se za investicije i vredne nagrade pred više od 50 internacionalnih investitora (i 500 ljudi u publici) koji će ih ocenjivati, ali potencijalno i investirati u njihov biznis.

Za takmičenje se mogu prijaviti firme koje sebe pronalaze u oblastima ICT, Pharma/Biotech/Life science, kao i obnovljivim izvorima energije.

Prijave za BgVF su besplatne, a po jedan predstavnik odabranih timova dobija i besplatan pristup za sve sadržaje Belgrade Venture Foruma.

Belgrade Venture Forum 2016 će se održati od 5. do 7. decembra u hotelu Crowne Plaza. Prijave za Pitching Competition možete izvršiti preko sajta.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa