Belgrade Venture Forum ’17 okuplja startape i investitore — prijavite se za takmičenje u pičovanju

BgVF trajaće od 13. do 15. novembra, a sve će se odvijati u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Belgrade Venture Forum jedan je od najvećih događaja u regionu na temu inoviranja i investiranja. Sedmo izdanje će ove godine okupiti preduzetnike, startape, korporacije i investitore zainteresovane za poslovanje u ovom delu Evrope.

Takmičenje u pičovanju

Prošle godine je 35 startapa pičovalo pred više od 500 učesnika konferencije, a startapi će i ove godine imati priliku da se takmiče u pičovanju pred međunarodnim žirijem ali i brojnim investitorima u publici.

Žiri će kao glavne kriterijume prilikom ocenjivanja uzimati:

  • Poslovni potencijal  Startap je identifikovao dobro tržište i bazu korisnika, i može jasno da demonstrira mogućnost da proda svoj proizvod.
  • Investicije i partnerstva — Kompanija ima jasnu sliku o tome ko su najbolji investitori i/ili partneri za nju.
  • Iskustvo tima — Kompanija ima tim koji poseduje veštine i iskustvo koji su neophodni da bi se biznis pravilno razvio.
  • Proizvod i tehnologija — Ponuđeni prozvodi i/ili usluge su inovativni, koriste naprednu tehnologiju, boljeg kvaliteta, niže cene ili imaju neku drugu jasnu kompetitivnu prednost.
  • Kompetitivna pozicija — Startap može da pokaže jasnu kompetitivnu prednost na osnovu intelektualne svojine, jakih partnera, potencijalnih tržišnih kanala…
  • Jasno profilisan projekat — Prezentovane informacije su dobro definisane, jasne, koncizne i privlačne potencijalnim investitorima i partnerima.

Za takmičenje u pičovanju možete se prijaviti ovde.

Prijave

BgVF trajaće od 13. do 15. novembra, a sve će se odvijati u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Više informacija o događaju, programu i učesnicima možete pronaći na zvaničnom sajtu, putem kojeg se možete i prijaviti.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Aleksa Vidović

Unesite termine za pretragu