Belgrade Genie – vodič kroz grad na vašem dlanu

Belgrade Genie je mobilna aplikacija za Android koja posetiocima Beograda omogućava da otkriju sve najinteresantnije sadržaje srpske prestonice. Posebna pogodnost je i mogućnostkorišćenja svih mogućnosti aplikacije i dok ste oflajn, bez potrebe za korišćenjem često preskupih roaming usluga.

U pitanju je interaktivni audio vodič koji pored provodjenja turista kroz znamenitosti grada korisnicima nudi i preglede hotela, restorana, mesta za šoping i zabavu.

Poslovni model Belgrade Geniea je zasnovan na naplaćivanju listiranja hotelima i restoranima, a deluje posebno perspektivno budući da su u pripremi vodiči i za druge gradove kao što su London i Amsterdam, kao i verzija za iOS.

Osnivači Nikola Tomović i Uroš Stojković su predstavili startap i na nedavno održanom Mini Seedcampu u Zagrebu, evo šta nam je Nikola rekao ovim povodom:

Neprocenjivo iskustvo koje prevazilazi sva očekivanja. Seedcamp bi najlakse opisao kao miks dobre energije i ogromne količine znanja i iskustva koju kako timovi tako i mentori nesebično razmenjuju.

Koliko god da mislite da ste spremni za dobar pitch ili koliko god ste uvereni u sopstvenu poslovnu strategiju učešće na Seedcamp-u moze da promeni perspektivu iz koje gledate na probleme u razvoju soptvenog startuapa. Nova poznanstva kao i saveti mentora ce nam svakako pomoci da izbegnemo greske i pravilno kanalisemo energiju u daljim fazama razvoja.

Pogledajte više detalja o aplikaciji na zvaničnoj stranici a možete je preuzeti sa Google Playa.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Vukašin Stojkov

 • Saturday, 16. June 2012.

  Pohvala za ideju i izvedbu!

  A autoru bih skrenuo pažnju da link ka zvaničkoj stranici na kraju teksta koji ne radi.

 • Saturday, 16. June 2012.

  Hvala lepo Marjane, biće da je nešto menjano na sajtu.

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu