Belgrade Genie je mobilna aplikacija za Android koja posetiocima Beograda omogućava da otkriju sve najinteresantnije sadržaje srpske prestonice. Posebna pogodnost je i mogućnostkorišćenja svih mogućnosti aplikacije i dok ste oflajn, bez potrebe za korišćenjem često preskupih roaming usluga.

U pitanju je interaktivni audio vodič koji pored provodjenja turista kroz znamenitosti grada korisnicima nudi i preglede hotela, restorana, mesta za šoping i zabavu.

Poslovni model Belgrade Geniea je zasnovan na naplaćivanju listiranja hotelima i restoranima, a deluje posebno perspektivno budući da su u pripremi vodiči i za druge gradove kao što su London i Amsterdam, kao i verzija za iOS.

Osnivači Nikola Tomović i Uroš Stojković su predstavili startap i na nedavno održanom Mini Seedcampu u Zagrebu, evo šta nam je Nikola rekao ovim povodom:

Neprocenjivo iskustvo koje prevazilazi sva očekivanja. Seedcamp bi najlakse opisao kao miks dobre energije i ogromne količine znanja i iskustva koju kako timovi tako i mentori nesebično razmenjuju.

Koliko god da mislite da ste spremni za dobar pitch ili koliko god ste uvereni u sopstvenu poslovnu strategiju učešće na Seedcamp-u moze da promeni perspektivu iz koje gledate na probleme u razvoju soptvenog startuapa. Nova poznanstva kao i saveti mentora ce nam svakako pomoci da izbegnemo greske i pravilno kanalisemo energiju u daljim fazama razvoja.

Pogledajte više detalja o aplikaciji na zvaničnoj stranici a možete je preuzeti sa Google Playa.