U Startit Centru Zrenjanin će u petak, 6. marta, sa početkom u 18 časova biti održan meetup na kom će prisutni imati priliku da se upoznaju sa RPA tehnologijom uz pomoć koje se automatizuju procesi. Predavač, Srđen Suć će pričati šta tačno predstavalja RPA, koje su njene karakteristike, benefiti i koji se vendori bave RPA rešenjima.

RPA (engl. robotic process automation) predstavlja tehnologiju koja uz pomoć veštačke inteligencije i softverskih robota vrši automatizaciju zadataka koji se ponavljaju i zamenjuje inerakciju čoveka sa korisničkim softverom. Šta je tačno predstavlja RPA tehnologija? Šta sve softverski robot može da uradi? Na koje karakteristike treba da se obrati pažnja prilikom biranja procesa za automatizaciju? Koji su njeni benefiti, a koji se vendori bave RPA rešenjima? Kako naučiti ovu tehnologiju? Ovo su samo neka od pitanja na koja će posetioci moći da dobiju odgovor od Srđana.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno primarno početnicima ili onima koji tek planiraju da zaplove u svet IT-a, kao i svima onima koji su zainteresovani da čuju i nauče nešto novo.

O predavaču

Srđan Suć je diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva. Zaposlen je kompaniji Ibis Instruments d.o.o. kao tehnički konsultant gde su mu glavne obaveze razvijanje, testiranje i implementacija integracija i veb servisa putem IBM Integration Bus-a i RPA tehnologije.

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 6. mart, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne popunjavanjem sledeće forme.