Art vs. Internet meetup ovog četvrtka u Startit Centru Valjevo

Meetup će se održati 22. juna u 19 časova u Startit Centru Valjevo.
art_vs_internet

Na ovom meetupu pričaćemo o internet artu kao novoj formi umetnosti, o umetnosti u doba internet komunikacija, plasiranju umetnosti na društvnim mrežama i doživljaju umetnickog izraza kod internet publike.

Predavač

Baxx Vladimir je diplomirao i stekao zvanje magistra zidnog slikarstva na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu gde trenutno živi i stvara. Veoma je aktivan i angažovan kao umetnik, izlagao je i učestvovao na mnogim izložbama, festivalima i konferencijama u Srbiji širom Evrope, Azije i u Americi. Njegov rad je zasnovan na spajanju novih medija i tradicionalne umetnosti. me

Trenutno vodi međunarodni umetnički projekat Belgrade Art Studio, deo mreže ResArtis. Član je i uspešno sarađuje sa ArtAngels San Francisco, Opulent Mobility California, Cuntemporary London kao i Udruženjem Likovnih Umetnika Srbije.

Prijava

Meetup se održava 22. juna od 19č i možete se prijaviti ovde.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Marija Laganin

Unesite termine za pretragu