Armada JS — full-stack JavaScript konferencija u Novom Sadu

Konferencija će biti održana 19. i 20. septembara u bioskopu CineStar.

Marija Aparac - 13. Avgust, 2019.

Full-stack JavaScript konferencija, Armada JS  najavljena je za 19. i 20. septembar u Novom Sadu. Karte su već u prodaji, a planirano je da u ova dva dana Novi Sad ugosti predavače iz kompanija kao što su Google, Mozilla, IBM, Amazon, Spotify i mnoge druge, kao i više od 300 domaćih programera.

Namera organizatora je da povežu programere u regionu i ponude im dva dana tehničkih i praktično primenjivih predavanja od strane ljudi koji rade u najpoznatijim kompanijama na svetu. Takođe, organizatori poručuju da na ovaj način žele da prošire svest o open-source zajednici i načinima da se doprinese istoj.

Na samoj konferenciji pored predavača iz svetskih kompanija, govoriće i stručnjaci iz celog sveta koji su se okupili kroz otvoreni poziv za predavače (CFP – Call for papers). Kompletan spisak predavača možete pogledati na ovom linku.

Karte

Konferencija će biti održana 19. i 20. septembara u bioskopu CineStar u Novom Sadu, a program će u narednim danima dobiti svoj konačan oblik. Za više informacija, pratite sajt konferencije kao i društvene mreže.

Prodaja karata je već u toku, a više informacija o tome je dostupno na sledećem linku.