Prijave za akcelerator jedne od najvećih medijskih kuća ProSiebenSat.1 otvorene do 16. februara

Ukoliko imate startap koji se bavi medijima i nalazite se u ranoj fazi razvoja, ProSiebenSat.1 Accelerator može biti pravo mesto za vas.

Već smo vam pisali o ovom akceleratoru nemačka medijske kuće ProSiebenSat.1 Media AG koji je pre svega orjentisan na ideje iz sveta medija, zabavu, igre, onlajn video, mobile, TV tehnologiju i tehnologiju za oglašavanje, a koji dva puta godišnje otvara prijave za nove startape.

Aktuelna tura aplikacija otvorena je 13. decembra i traje do 16. februara, pa ukoliko vam  seed investicija od 25.000 evra i mentorski program jedne od najvećih evropskih medijskih kuća zvuče primamljivo, ovo je adresa na kojoj možete podneti svoju prijavu.

Kako za Startit kaže Jakob Pranter, iz kompanije ProSiebenSat.1 Media AG, investicije nisu ograničene isključivo na medijske startape, a ovaj akcelerator u svom portfoliju ima i b2b startape i hardverske kompanije.

Vidimo odličan potencijal u CEE regionu i mnogo mogućnosti za startape koji odavde dolaze u Nemačkoj. Voleli bismo da ohrabrimo što više startapa da se prijave za naš program.

A više o samom programu možete pročitati ovde.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Jovana Milićević

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu