Prijave za akcelerator jedne od najvećih medijskih kuća ProSiebenSat.1 otvorene do 16. februara

Ukoliko imate startap koji se bavi medijima i nalazite se u ranoj fazi razvoja, ProSiebenSat.1 Accelerator može biti pravo mesto za vas. Već smo vam pisali o ovom akceleratoru nemačka medijske kuće ProSiebenSat.1 Media AG koji je pre svega orjentisan na ideje iz sveta medija, zabavu, igre, onlajn video, mobile, TV tehnologiju i tehnologiju za oglašavanje, a koji dva puta godišnje

Jovana Milićević
14/01/2014

Ukoliko imate startap koji se bavi medijima i nalazite se u ranoj fazi razvoja, ProSiebenSat.1 Accelerator može biti pravo mesto za vas.

Već smo vam pisali o ovom akceleratoru nemačka medijske kuće ProSiebenSat.1 Media AG koji je pre svega orjentisan na ideje iz sveta medija, zabavu, igre, onlajn video, mobile, TV tehnologiju i tehnologiju za oglašavanje, a koji dva puta godišnje otvara prijave za nove startape.

Aktuelna tura aplikacija otvorena je 13. decembra i traje do 16. februara, pa ukoliko vam  seed investicija od 25.000 evra i mentorski program jedne od najvećih evropskih medijskih kuća zvuče primamljivo, ovo je adresa na kojoj možete podneti svoju prijavu.

Kako za Startit kaže Jakob Pranter, iz kompanije ProSiebenSat.1 Media AG, investicije nisu ograničene isključivo na medijske startape, a ovaj akcelerator u svom portfoliju ima i b2b startape i hardverske kompanije.

Vidimo odličan potencijal u CEE regionu i mnogo mogućnosti za startape koji odavde dolaze u Nemačkoj. Voleli bismo da ohrabrimo što više startapa da se prijave za naš program.

A više o samom programu možete pročitati ovde.

Jovana Milićević

Objavio/la članak.

utorak, 14. Januar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije