Vei Lin gost treće ENTER konferencije koja će biti održana 17. i 18. aprila u Beogradu

Agilne metodologije, razvoj karijere i novine u JS ekosistemu najvažnije teme kojima će se baviti ovogodišnja ENTER konferencija.

Tanja Marin - 26. Mart, 2019.

Treća po redu ENTER konferencija će biti održana 17. i 18. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci, a biće posvećena različitim aktuelnim temama koje se tiču web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u ovim oblastima.

Ovogodišnju konferenciju će kao keynote predavač obeležiti Vei Lin, potpredsednica inženjeringa u kompaniji TeleSign i jedna od pobornica inicijative ‚‚Women in Tech”. Ona će govoriti o sveobuhvatnoj temi koja se tiče i korisnika i onih koji kreiraju tehnološka rešenja — ‚‚Zbog čega je važna bezbednost”.

Program konferencije je podeljen na tri dela:

Za drugi dan konferencije rezervisane su praktične ‚‚hands-on” radionice i Group Talks. Tokom radionica će učesnici imati priliku da nauče nove veštine na teme poput pripreme i procesa razgovora za posao, kodiranja, pravljenja WordPress sajta i druge. 

Ideja Group Talks-a je da se učesnici u manjim grupama upoznaju i informišu o različitim profilima zaposlenih u industriji poput developera, UX dizajnera, testera, product owner-a, i drugih.

Više informacija o radionicama možete naći ovde, a više detalja o programu konferencije nalazi se na ovom linku

Predavači

Osim Vei Lin, veliku većinu predavanja na ovogodišnjem izdanju ENTER konferencije će održati žene iz sfere IT-a, dizajna ili HR-a, uz nekoliko muških predavača. Neki od njih su: Darija Đorđević (Facebook), Marija Punt (doc. Elektrotehničkog fakulteta), Milica Đurić Jovičić (Fond za nauku Republike Srbije), Jasmina Nikolić (Agile Humans), Marija Todić (Nordeus), Milena Mihajlović (30Hills), Tatjana Rajković (Sitel), Milan Popović (Navus), Miljan Veljović (Levi9), itd.

Kompletna lista predavača i tema njihovih predavanja dostupna je na ovom linku.

Kome je namenja konferencija?

Konferencija je prilagođena iskusnim developerima, menadžerima, studentima završnih godina tehničkih fakulteta i svima koji su u procesu prekvalifikacije.

Karte

ENTER konferencija će biti održana 17. i 18. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci. Svi zainteresovani učesnici karte za ovaj događaj mogu pronaći ovde.