Agile i feedback — radionica u novosadskom Startit Centru

Radionica za agilne metode i davanje feedbacka će biti održana 21. novembra u 18 časova.

Jelena Voćkić - 8. Novembar, 2018.

Dok se primena agilnih metodologija pokazala kao dobra praksa u suočavanju sa mnogobrojnim izazovima u IT industriji, davanje povratnih informacija iliti feedback je oblast u kojoj se i menadžeri i zaposleni susreću sa više nesigurnosti. Feedback jeste nešto što nam je donekle urođeno i verujemo da znamo kako da ga koristimo, ali je takođe i veština koja može da se razvija i poboljšava.

Bilo da radite u timu ili vodite tim od dvoje ili 22 ljudi, Agile menadžment i konstruktivno davanje feedbacka su ključni koraci za vođenje kvalitetnog tima. Tokom ove radionice, koja će biti održana 21. novembra u 18 časova, predavač Aleksandar Savković će sa učesnicima na interaktivan način proći kroz sledeće teme:

Predavač

Sa više od dve decenije menadžerskog iskustva, Aleksandar Savković je trenutno menadžer za Zapadni Balkan u Enartia.com, a pre toga je bio deo beogradske kancelarije GoDaddy-ja i jedan od pokretača i članova tima koji je razvio projekat WPAkademija.rs.

Prijave

Događaj se održava 21. novembra sa početkom u 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno i maksimalan broj učesnika je 20. Prijavu za radionicu možete izvršiti isključivo putem sledećeg linka.

Prijave su otvorene zaključno sa 18. novembrom, a odabrani učesnici će biti obavešteni 19. novembra.