Agile 101: Uvod u agilne karijerne putanje u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 27. februar u 17 časova.

U Subotici će u četvrtak, 27. februara od 17 časova biti održan događaj na temu agilnog u preduzetništvu, kao i agilnih karijernih putanja i novih zanimanja.

Uporedo sa sve većom potražnjom za agilnim poslovima i kompetencijama, raste i potreba da se objasni o čemu se tačno radi. Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju zbunjenost i znatiželju, međutim nedovoljnu da bi se ljudi upustili u skupe, dvodnevne sertifikacione kurseve.

Startit Centar u saradnji sa Agile Humans® zbog toga organizuje radionicu u formi meetup-a, koja će se baviti temom agilnog u preduzetništvu, kao i agilnih karijernih putanja i novih zanimanja.

Događaj će trajati oko 3 sata.

O predavaču

Miloš Belčević radi kao Product Owner u Agile Humans kompaniji, a posebno ga interesuje agilno upravljanje inovacijama i Agilno izvan softvera. Master je marketinga i komunikacija, inženjerskog menadžmenta i sertifikovani je Scrum Master, Scrum Product Owner, SAFe Agilist i LeSS practitioner. Osnivač je izdavačke kuće Kovačnica priča, koja je u partnerstvu sa Agile Humans pokrenula ediciju posvećenu Lean i Agilnom.

Prijave

Događaj je zakazan za 27. februar u 17 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu).

Prisustvo je besplatno, ali kako je broj mesta ograničen, prijave su obavezne putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu