Agile 101: Uvod u agilne karijerne putanje u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 27. februar u 17 časova.

U Subotici će u četvrtak, 27. februara od 17 časova biti održan događaj na temu agilnog u preduzetništvu, kao i agilnih karijernih putanja i novih zanimanja.

Uporedo sa sve većom potražnjom za agilnim poslovima i kompetencijama, raste i potreba da se objasni o čemu se tačno radi. Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju zbunjenost i znatiželju, međutim nedovoljnu da bi se ljudi upustili u skupe, dvodnevne sertifikacione kurseve.

Startit Centar u saradnji sa Agile Humans® zbog toga organizuje radionicu u formi meetup-a, koja će se baviti temom agilnog u preduzetništvu, kao i agilnih karijernih putanja i novih zanimanja.

Događaj će trajati oko 3 sata.

O predavaču

Miloš Belčević radi kao Product Owner u Agile Humans kompaniji, a posebno ga interesuje agilno upravljanje inovacijama i Agilno izvan softvera. Master je marketinga i komunikacija, inženjerskog menadžmenta i sertifikovani je Scrum Master, Scrum Product Owner, SAFe Agilist i LeSS practitioner. Osnivač je izdavačke kuće Kovačnica priča, koja je u partnerstvu sa Agile Humans pokrenula ediciju posvećenu Lean i Agilnom.

Prijave

Događaj je zakazan za 27. februar u 17 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu).

Prisustvo je besplatno, ali kako je broj mesta ograničen, prijave su obavezne putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu