Agile 101: Uvod u agilne karijerne putanje u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 27. februar u 17 časova.

U Subotici će u četvrtak, 27. februara od 17 časova biti održan događaj na temu agilnog u preduzetništvu, kao i agilnih karijernih putanja i novih zanimanja.

Uporedo sa sve većom potražnjom za agilnim poslovima i kompetencijama, raste i potreba da se objasni o čemu se tačno radi. Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju zbunjenost i znatiželju, međutim nedovoljnu da bi se ljudi upustili u skupe, dvodnevne sertifikacione kurseve.

Startit Centar u saradnji sa Agile Humans® zbog toga organizuje radionicu u formi meetup-a, koja će se baviti temom agilnog u preduzetništvu, kao i agilnih karijernih putanja i novih zanimanja.

Događaj će trajati oko 3 sata.

O predavaču

Miloš Belčević radi kao Product Owner u Agile Humans kompaniji, a posebno ga interesuje agilno upravljanje inovacijama i Agilno izvan softvera. Master je marketinga i komunikacija, inženjerskog menadžmenta i sertifikovani je Scrum Master, Scrum Product Owner, SAFe Agilist i LeSS practitioner. Osnivač je izdavačke kuće Kovačnica priča, koja je u partnerstvu sa Agile Humans pokrenula ediciju posvećenu Lean i Agilnom.

Prijave

Događaj je zakazan za 27. februar u 17 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu).

Prisustvo je besplatno, ali kako je broj mesta ograničen, prijave su obavezne putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu