ABC akcelerator otvara svoj hub - za startape 15.000€ seed kapitala i 310.000€ bonusa u tehnološkoj opremi i softveru

U petak, 11. septembra, u BTC Cityju, otvara se HUB Acceleration business city. Na 2.000 kvadratnih metara će se startapima nuditi sve što im je potrebno za uspešan razvoj.

Tanja Mladenović
08/09/2015

Nakon prvog programa koji je pomogao razvoju 8 startapa, ABC akcelerator nastavlja otvaranjem centra za razvoj. ABC akcelerator je pokrenut u martu u Ljubljani, gde je broj prijava za prvi program potvrdio pretpostavku da je u Sloveniji, kao i u zemljama regiona, dovoljno znanja i perspektive.

U petak, 11. septembra, u BTC Cityju, u Ljubljani, se otvara HUB Acceleration business city. Na 2.000 kvadratnih metara će se startapima nuditi sve što im je potrebno za uspešan razvoj.

Osim ceromonije otvaranja, u ovom hubu biće dodeljene i lokalne CESA nagrade pobednicima koje će se u oktobru takmičiti u Beču na regionalnom takmičenju.

Drugi program ABC Acceleratora – Smart Living & Health počinje 09. oktobra, a prijave su otvorene do 13. septembra.

ABC u okviru svog programa, između ostalog, nudi: 15.000€ početnog kapitala, do 310.000€ bonusa u tehnološkoj opremi i licenciranju, saradnji s IBMom i njihovim inovacijskim centrima, saradnju sa iskusnim mentorima, ispitivanju tržišta u partnerstvu s BTCom.

Tanja Mladenović

Objavio/la članak.

utorak, 8. Septembar, 2015.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ