38 miliona dolara za jedan dan — rezultat ICO-a koji je implementirao beogradski MVP Workshop

Prodaja će trajati do 22. marta ili dok se ne dođe do iznosa od 50 miliona dolara.

Nakon što je kreditna platforma Celsius u prethodnih nekoliko nedelja u okviru pretprodaje (presale) za svoju inicijalnu ponudu tokena dostigla hard cap od 35 miliona dolara, juče je započeta i njihova javna inicijalna ponuda koina, u kojoj su za sada došli do cifre od 38 miliona dolara.

Plan je da prodaja traje do 22. marta ili dok suma prodatih CEL tokena ne dostigne 50 miliona dolara.

Celsius je izraelska kompanija sa sedištem u Njujorku, ali ono što je interesantno i što nam je ujedno i povod za pisanje o njihovom ICO-u jeste što je celokupan razvoj proizvoda uključujući i pisanje bele knjige (eng. whitepaper) izveden u Srbiji od strane domaće ekipe MVP Workshop. Beogradski tim im ujedno i pomaže u tehničkoj izvedbi samog ICO-a.

Celsius je platforma za kredite i pozajmice zasnovana na blockchain tehnologiji, a kreirana je s ciljem da velike banake i berze, poput CME i CBOT-a, zameni držačima kripto kovanica (crypto coin holders):

Celsius je prva kreditna platforma dizajnirana da zadovolji potrebe i navike kasnih milenijalsa (I generacija) i post-milenijalsa (Gen Z). Interesantan je zato što pored toga što pomaže da izbacite posrednike iz pozajmljivanja novca, takođe omogućava i lakši ulaz običnih ljudi u svet kripta i Blockchaina. Dovoljno je skinuti aplikaciju, povezati je sa svojim Facebook, Google, LinkedIn nalogom i uraditi KYC i možete koristiti prizvod.

Iznos hardcapa od 50 miliona dolara Celsius čini jednim od trenuno najvećih aktivnih ICO-a na svetu. Sve su šanse da bi rezultat ovog ICO-a bio još bolji da interesovanje za kripto nije opalo zbog pada cene Ethereuma sa 950$ na 600$ tokom prethodnih nekoliko dana. Detalje o platformi možete pogledati u njihovoj beloj knjizi ili nekom od videa na njihovom sajtu, a rezultate ICO-a možete pratiti ovde.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Sanja Vatić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu