3 najbolja startapa iz 3 zemlje, samo 1 pobednik — veliko finale regionalnog startap takmičenja ovog utorka u Beogradu

Pridružite nam se na događaju na kom ćemo istražiti budućnost fintecha u svetu i kod nas i upoznati se sa najboljim startapima iz ove oblasti iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji će se boriti za nagradu od 10.000€ i pristup mreži od 16 miliona klijenata.

Nevenka Rangelov - 27. , 2019.

U utorak, 3. septembra od 18 časova, u Bitef teatru na Dorćolu, održaće se događaj o budućnosti tehnologije, inovacija i finansija na kome ćemo istražiti u kom pravcu će se tehnologija kretati u budućnosti, sa posebnim osvrtom na fintech, i upoznati se sa preduzetnicima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji razvijaju inovacije u ovoj oblasti.

Događaj se sastoji iz dva dela, glavnog predavanja koje će održati Luka Sučić, investicioni direktor u blockchain inkubatoru æternity Ventures, i regionalnog finala najvećeg fintech takmičenja za startape u ovom delu Evrope, Elevator lab challenge

PRIJAVI SE

Luka Sučić će kroz svoje iskustvo pokretanja startapa, a zatim i rada u korporaciji oslikati kako disruptivna inovacija izgleda u praksi, zašto nam tako često promakne i postane očigledna tek nakon što se desi i kako da na osnovu lekcija iz prošlosti razmišljamo i osmišljavamo tehnološke inovacije budućnosti.

Poseban osvrt će dati na finansije i finansijske inovacije, kao neko ko je u oblast blockchaina i kriptovaluta dospeo još 2012. godine sasvim slučajno, a danas pomaže rast i razvoj novih biznisa u ovoj oblasti.

Borba za najbolji fintech startap na Balkanu

U drugom delu programa, pred publikom i sedmočlanim žirijem, predstaviće se tri najbolja fintech startapa – iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koji su pobedili na lokalnim Elevator lab challenge takmičenjima u svojim zemljama.

U regionalnom finalu, oni će se boriti za nagradu od 5.000€, direktan plasman u polu-finale globalnog akceleratorskog programa Raiffeisen banke i povezivanje sa mrežom od 16 miliona klijenata.

Odluku o najboljem fintech startapu na Balkanu doneće međunarodni sedmočlani žiri koji čine:

Prijava

Događaj se održava u utorak, 3. septembra, u Bitef teatru, sa početkom od 18 časova. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže, ulaz na događaj je besplatan, ali je prijava obavezna putem sledeće forme