#17 Agile Humans Lean Coffee Meetup u Startit Centru Beograd

Događaj će biti održan 5. decembra u 18:30 časova.

Sedamnaesto okupljanje Agile Humans zajednice biće održano u četvrtak, 5. decembra, u Startit Centru Beograd sa početkom u 18:30 časova. Meetup će biti održan u interaktivnom open space formatu.

Open Space je jedan od najproduktivnijih formata za otvorenu saradnju kako bi se došlo do odgovora za kojima ljudi tragaju. Odlika ovog formata je to što ne postoje zacrtane teme za koje se zainteresovani prijavljuju unapred, već se agenda pravi na licu mesta. Postoji samo jedna široko shvaćena okvirna tema. 

Na ovom meetup-u će učesnici osim tema moći da predlože i agilne igre koje su im zanimljive. 

Posetioci će se okupiti u otvorenom prostoru i stati u krug, a zatim će fasilitator otpočeti skup i prisutnima objasniti format razgovora.

Nakon uvodnog dela biće formirana agenda tako što učesnici koji žele da otpočnu diskusiju na neku konkretnu temu, stanu u centar kruga i objave je svima. Teme se napišu na papiru i postave na tablu. Zatim otpočinju sesije u kojima učestvuju svi koji su zainteresovani. Svako se može pridružiti grupi koja ga zanima ili se udaljiti. Važno je rukovoditi se principom: tu smo dok god učimo ili doprinosimo razgovoru.

Po završetku sesije, sve što je važno i zapisano iz diskusije, objavjuje se na tabli, a od zaključaka se ponekad može napraviti neka vrsta dokumenta.

Fasilitator okupljanja

Fasilitator okupljanja biće Jasmina Nikolić, član međunarodnih agilnih udruženja koja sertifikuju trenere i profesionalce — Skram alijanse i Agilne alijanse. Jasmina je među prvima u Srbiji počela da izučava i da se edukuje u sferi agilnog menadžmenta i da se bavi agilnim transformacijama preduzeća. Na univerzitetu La Salje u Barseloni predaje Agilnu kulturu na redovnim master studijama, a na Filološkom fakultetu u Beogradu je radila na obučavanju agilnih timova.

Prijava

Agile Humans Lean Coffee Meetup će biti održan u četvrtak, 5. decembra, u 18:30 časova u beogradskom Starti Centru (Savska 5). Učešće na događaju je besplatno, a zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati prijavom putem sledećeg formulara.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu