„1 na 1” priča sa Nikolom Agatonovićem o izgradnji portfolia — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Događaj će se održati u sredu, 17. aprila, u 18 časova.

Marijana Milićev - 12. April, 2019.

U sredu, 17. aprila, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin biće održan treći ‚‚1 na 1″ live meetup, a ovog puta učesnici će razgovarati o tome kako napraviti dobar portfolio i koliko je on važan u karijeri.

Na ovom live meetupu Milan Milićev će voditi razgovor sa Nikolom Agatоnovićem, koji se bavi product (UX/UI) dizajnom. Dizajnira digitalne proizvode za razne klijente u različitim industrijama i pričaće o svom iskustvu, razvoju karijere i kako treba izgraditi portfolio, kao i zbog čega je on zaista važan.

Na predavanju će prisutni imati prilike da čuju:

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O učesnicima

Gost, Nikola Agatоnović — bavi se dizajniranjem digitalnih proizvoda od 2012. Mišljenja je kako boravak u prirodi deluje kao antidot na sav stres kojem smo svakodnevno izloženi i zato krajem 2018. osniva Unplug House (www.unplug.house), koncept off-grid vikendica na točkovima koje će omogućiti boravak u najudaljenijim krajevima prirode bez gubitka svakodnevnog konfora.

Moderator, Milan Milićev — više od 10 godina se profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja.

Prijava

Predavanje je zakazano za sredu, 17. april, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat). Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se zainteresovani prijave putem ove forme.