„1 na 1” preduzetnička priča sa Zlatkom Maksimovićem — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Drugi po redu ‚‚1 na 1″ live meetup biće održan u petak, 22. marta, u 18 časova.

Marijana Milićev - 21. Mart, 2019.

U petak, 22. marta, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin biće održan se drugi ‚‚1 na 1″ live meetup, a ovog puta učesnici će razgovarati o tome šta čini jedan e-commerce sajt uspešnim.

Na ovom live meetupu Milan Milićev će voditi razgovor sa uspešnim zrenjaninskim preduzetnikom, Zlatkom Makismovićem, koji je pre nekoliko godina samostalno započeo svoj biznis pod nazivom Realno. Danas se uspešno bavi online prodajom, od toga zarađuje i voljan je da posetiocima ispriča svoje iskustvo i podeli savete kako da i oni budu uspešni u tome.

Na predavanju će pristuni imati prilike da čuju:

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O učesnicima

Gost, Zlatko Maksimović — ima šestogodišnje iskustvo u online prodaji. Nakon završenih master studija u Novom Sadu, kreće da radi u marketing agenciji gde stiče puno znanja i iskustva u marketingu. Dolazi na ideju da spoji znanje sa fakulteta, grafičko inženjerstvo i stečeno znanje iz agencije digitalnog marketinga i pokrene svoj mali biznis. Nakon šest godina aktivnog rada, firma ima šest stalno zaposlenih, a sajt Realno.rs je među najuspešnijim internet prodavnica majica u Srbiji.

Moderator, Milan Milićev — više od 10 godina se profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja.

Prijava

Predavanje je zakazano za petak, 22. mart, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat). Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se zainteresovani prijave putem ove forme.