“1 na 1” o vođenju YouTube kanala sa Nemanjom Sekulićem — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup je zakazan za petak, 14. jun, u 16 časova.

U petak, 14. juna, u 16 časova u Startit Centru Zrenjanin biće održan još jedan ‚‚1 na 1″ live meetup, a ovog puta ćemo slušati iskustva u vođenju YouTube kanala za strano tržište.

U goste nam dolazi Nemanja Sekulić i podeliće sa nama svoju priču i savete o tome kako je to biti YouTuber iz Srbije, a praviti sadržaj na engleskom, kako bira sadržaj, koje izvore prihoda koristi za monetizaciju svog kanala i još mnogo toga.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O učesnicima

GostNemanja Sekulić  — profesionalni fotograf, grafički dizajner i edukator. U čarobni svet foto montaže ušao je pre 19 godina i od tada putuje korz nove avanture uživajući u onome što radi. Završio je grafički dizajn u Beogradu i radi kao freelancer. Pogledajte njegove dosadašnje radove, a možete pratiti i njegov YouTube kanalinstagram profil.

ModeratorMilan Milićev — više od 10 godina se profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja.

Prijava

Predavanje je zakazano za petak, 14. jun, u 16 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat).

Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se zainteresovani prijave putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Marijana Milićev

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu