Počelo glasanje za nagradu od 500.000 dinara za najinovativnije projekte u okviru konkursa Generator

Publika može da glasa jednom dnevno svakog dana do 5. decembra.

Nevenka Rangelov - 18. Septembar, 2017.

Generator je konkurs pokrenut od strane banke Societe Generale na 40. godišnjicu njihovog poslovanja u Srbiji sa željom ulaganja u inovativno preduzetništvo. Konkursom su pozvani najinovativniji preduzetnički projekti da se takmiče za nagradu žirija i publike.

Glavnu nagradu koja iznosi 1.000.000 dinara dodeljuje Societe Generale banka kao podsticaj najboljoj inovaciji prema oceni stručnog žirija, dok nagrada publike iznosi 500.000 dinara. Svih 40 projekata koji su ušli u uži izbor dobili su odgovarajući paket u banci bez naknada u trajanju od godinu dana, kao i priliku da svoj projekat promovišu na sajtu Societe Generale banke.

Video sa najviše glasova

Od svih prijavljenih projekata žiri je napravio uži izbor od 40, a svaki od njih dobio je svoj promotivni video za koji publika može da glasa na sajtu Generatora do 5. decembra. Video sa najviše glasova osvaja nagradu publike u vrednosti od 500.000 dinara.

Dok traje glasanje publike, stručni žiri će napraviti selekciju od 10 inovacija koje će dobiti priliku da na finalnom događaju pred medijima, preduzenticima i investitorima javno prezentuju svoje ideje, nakon čega će biti proglašen pobednik koji osvaja nagradu od 1.000.000 dinara.