1.500.000 dinara za najinovativnije preduzetničke projekte u okviru konkursa Generator

Konkurs je otvoren do 10. oktobra u 17 časova.

Nevenka Rangelov - 18. Septembar, 2017.

Generator je konkurs pokrenut od strane banke Societe Generale na 40. godišnjicu njihovog poslovanja u Srbiji sa željom ulaganja u inovativno preduzetništvo. U okviru konkursa će biti nagrađeno 40 najinovativnijih projekata, a traže se projekti koji su:

Glavnu nagradu koja iznosi 1.000.000 dinara dodeljuje Societe Generale banka kao podsticaj najboljoj inovaciji prema oceni stručnog žirija, dok nagrada publike iznosi 500.000 dinara. Svih 40 polufinalista dobijaju odgovarajući paket u banci bez naknada u trajanju od godinu dana, kao i priliku da svoj projekat promovišu na sajtu Societe Generale banke.

Faze selekcije

Od svih prijavljenih projekata žiri će napraviti uži izbor, a odabrani projekti će zatim u roku od sedam dana morati da pošalju nacrt svog biznis plana. Oni koji prođu i ovaj krug selekcije, biće pozvani da svoju ideju prezentuju stručnom žiriju.

U narednoj fazi će svaki od 40 polufinalnih projekata dobiti svoj promotivni video za koji će publika moći da glasa. Stručni žiri će napraviti selekciju od 10 inovacija koje će dobiti priliku da na finalnom događaju pred medijima, preduzenticima i investitorima javno prezentuju svoje ideje, nakon čega će biti proglašen pobednik koji osvaja nagradu od 1.000.000 dinara.

Svi zainteresovani mogu prijaviti svoj projekat popunjavanjem forme na sajtu konkursa Generator, najkasnije do 10. oktobra.