Startit

DELATNOST

Nepoznato

OSNOVANA

Beograd

2007

KANCELARIJE

BG /

NS /

KG /

ZR /

ŠA /

VELIČINA

22

7

Utisci O FIRMI

O ovoj firmi za sada ne postoji dovoljno utisaka da bismo mogli da ih sumiramo. Pogledajte utiske na pojedinačnim platformama ispod.

3.5

ocena

1

komentara

6

plata

0

ocena

0

komentara

0

plata

0

ocena

0

komentara

0

plata

0

ocena

0

komentara

0

plata

Kompanija o sebi

Startit je pokret čija je misija da napravi zdravo i uspešno društvo kreiranjem preduzetnih, nezavisnih i solidarnih pojedinaca koji stvaraju vrednost za sebe, svoje okruženje i ceo svet.

Našu misiju realizujemo informisanjem, inspirisanjem, obrazovanjem i povezivanjem naše publike sa prilikama. Od početka našeg rada 2007. godine značajno smo doprineli razvoju srpske domaće IT zajednice, promociji preduzetništva, inovacija i deljenja znanja.

Misija Startita je da napravi zdravo i uspešno društvo kreiranjem preduzetnih, nezavisnih i solidarnih pojedinaca koji stvaraju vrednost za sebe, svoje okruženje i ceo svet.

Zdravo društvo je sastavljeno od pojedinaca koji su obrazovani, slobodni u mišljenju i praktikuju kritičko razmišljanje u svakodnevnom životu i radu, dok uspešno društvo pruža priliku svim građanima da steknu znanja i veštine kako bi bili ekonomski nezavisni, gde se ekonomija bazira na nagrađivanju prema zaslugama odnosno principima slobodnog tržišta.

Vrednosti koje primenjujemo u našem radu i promovišemo kao osnove društva su posvećenost, nezavisnost, poštenost, solidarnost, delotvornost, smelost, otvorenost, rasuđivanje i preduzetnost.

Vizija nam je da do 2032. polovina svih mladih ljudi u zemlji redovno interaguje sa našim digitalnim i “offline” sadržajima u svim delovima zemlje, usvaja naše vrednosti i stvara vrednost za sebe, svoje okruženje i ceo svet. U tome im pomaže i zajednica zrelih profesionalaca i sve bolji globalni poslovni brend Srbije.

linkedin-logo

Startit

web-img

startit.rs

Delatnosti

Programski jezici

Frejmvorci

Biblioteke

Baze podataka

Platforme

Alati

0

OTVORENE POZICIJE