Živi lokalno, trguj globalno 一 meetup o Dropshipping biznis modelu za onlajn prodavnice

Događaj će se održati u četvrtak, 22. februara u Startit Centru Subotica.

Željko Crnjaković - 14. Februar, 2018.

Ako mislite da vam je za web shop potreban lager, velike investicije u magacinski prostor, plate za zaposlene koji će to sve slagati i pakovati, varate se. Zamislite da imate uvid u lagere koji raspolažu stotinama hiljada proizvoda bez i jednog momenta razmišljanja o tome koliki je trošak skladištenja tolikog lagera.

Dropshipping kao biznis model vam upravo omogućava takav način poslovanja. Veleprodaje će vam biti najbolji prijatelji, a vi ćete biti prodajni ekspert koji će za određenu razliku u ceni da plasira njihove proizvode širom sveta.

Ustvari, vi nećete biti prodavac, vi ćete biti marketing tehnolog koji ce korišćenjem online marketinga i web tehnologije prodavati njihove proizvode.

O predavaču

Darko Videnov dolazi iz kompanije Internet Prodaja Guma, gde već pet godina razvija dropshipping sistem za prodaju guma na domaćem tržištu. Ovakav model poslovanja omogućio mu je da se usavrši u domenu online marketinga i na taj način pomogne kompaniji da akvizira veći broj kupaca guma na internetu. Osnivač je kompanije VidenovDigital koja se bavi online marketingom i implementacijom strategije i tehnologije za internet prodavnice kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Prijave

Događaj je zakazan za 22. februar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.