Novi WordPress meetup — preživljavanje katastrofa, građenje karijere i optimalno vođenje projekta

Nakon letnje pauze, ponovo se aktivira domaća WP zajednica i najavljuje tri meetupa do kraja godine, a prvi je već ove nedelje.

U četvrtak 6. oktobra, u Startit Centru, sa početkom u 18č, održava se prvi od tri vezana #WPBGD meetupa koji organizuje WordPress zajednica Srbije.

Na prvom meetupu predavači su:

Nebojša Matić, koji će pričati na temu “Optimalno vođenje website projekta”. Nebojša će pričati o metodologiji vođenja website projekata — od ideje do live sajta, kao i o tome kako uspešno napraviti sajt uz minimalan napor i izbeći nesporazume sa klijentima.

Miloš Mihaljević pričaće na temu “Karijera u CMS-u”. Ovo će biti priča o putu do WordPressa preko Drupala sa osvrtom na njihove razlike.

Tema trećeg predavača, Igora Hrčeka, je “Kako preživeti katastrofu”. Svi želimo da radimo na savršenim projektima, ali šta da radimo i kako da se postavimo u stanju haosa? Igorovo predavanje treba da pokrene i diskusiju u kojoj su svi pozvani da učestvuju.

Ovo je prvo od tri okupljanja koja će se održati do Nove godine u Startit Centru.

Prijave

Prisustvo predavanju je besplatno, a svoje prisustvo možete potvrditi u formi ispod.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Aleksa Vidović

Unesite termine za pretragu