Zrenjanin dobija svoj Startit Centar — Pridružite nam se na otvaranju 1. marta

Fokus rada Startit Centra će biti na pružanju besplatnih edukacija i okupljanju tehnološke i preduzetničke zajednice.
startit centar zrenjanin

Edukativni centar i coworking prostor

U saradnji sa lokalnim partnerom firmom Progressive media prostor je otvoren sa ciljem da pruži besplatnu edukaciju za sve zainteresovane koji žele da uče, prošire svoje znanje iz oblasti IT–a i preduzetništva, upoznaju se sa uspešnim ljudima i njihovim projektima, podele svoje iskustvo i doprinesu svojim sugrađanima i tako zajedno sa nama podstaknu dalji razvoj lokalne IT zajednice u Zrenjaninu.

Partneri koji su nam pomogli u ostvarenju ove misije su Nordeus, Telekom Srbija, GoDaddy, Infostud, Meridian Bet, Namics i Microsoft, kao i Ministarstvo omladine i sporta.

Drago nam je što je i grad Zrenjanin dao podršku uspostavljanju Startit Centra i prepoznao značaj razvoja IT industrije u svom gradu.

Pored kurseva i predavanja, frilenserima, timovima i firmama iz Zrenjanina i okoline biće omogućen coworking prostor, a sve u cilju umrežavanja i razmene znanja i iskustva od čega će svi imati benefite.

Besplatni kursevi i meetupi u martu

Neki od planiranih kurseva koji će se održati u ovom prostoru u martu su besplatni kursevi programiranja za decu, uvod u HTML i CSS, kao i meetupi gde ćemo slušati o WordPressu, koje su to novine iz sveta virtuelne stvarnosti, kao i koja su to dobro plaćena zanimanja koja danas možete raditi preko interneta.

Prijave

Otvaranje je zakazano za 1. mart u 18č, na adresi Trg slobode 7,  u prostorijama Pozorišta (na prvom spratu).

Događaj je otvorenog tipa, ali vas molimo da nam svoj dolazak potvrdite ovde.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Marijana Milićev

Unesite termine za pretragu