Sledeća stanica Vršac — Pridružite nam se na otvaranju vršačkog Startit Centra

Ovog petka, 25. novembra u 18 časova, zvanično otvaramo Startit Centar u Vršcu.

Strahinja Krstić
22/11/2016

Na talasu misije u kojoj smo se obavezali da ćemo pružiti funkcionalno obrazovanje u IT industriji za 100.000 ljudi u Srbiji, objavljujemo da zvanično kačimo još jednu čiodu na mapu Startit Centara — u Vršcu. Ovo će biti peti po redu Centar, nakon Beograda, Inđije, Novog Sada i Majdanpeka.

Viziju proaktivnog društva u oblasti IT-a i preduzetništva delimo sa mnogim sjajnim ljudima i entuzijastima iz ovog grada. Ovaj poduhvat je realizovala Vršačka online zajednica (VOZ), a uz pomoć partnera — kompanija Nordeus, Telekom Srbija i Eipix, kao i Grada Vršca i Ministarstva omladine i sporta (kroz projekat Startit Centri za preduzetništvo i tehnologiju – Mesto znanja, inovacije i inspiracije, koji sprovodi Udruženje SEE ICT, a finansira Ministarstvo za omladinu i sport). Za lokaciju je odabran sportsko-poslovni centar Milenijum.

Obrazovne aktivnosti + coworking

U vršačkom Startit Centru će se održavati meetupi, radionice i kursevi u organizaciji VOZ-a i Startita, ali i drugih organizacija. Ideja je da Centar okupi sve Vrščane koji se interesuju za IT i preduzetništvo i da podstakne dalji razvoj lokalne IT zajednice.

Pored samih događaja, firmama i frilenserima iz Vršca i okoline biće omogućen i coworking prostor, a sve u cilju umrežavanja i razmene znanja i iskustva od koje svi dobijamo.

Otvaranje

Pridružite nam se na otvaranju SC Vršac ovog petka od 18 časova. Događaj je otvorenog tipa, ali vas molimo da svoj dolazak potvrdite popunjavanjem sledeće forme:

Учитава се…

Strahinja Krstić

Objavio/la članak.

utorak, 22. Novembar, 2016.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Milan

utorak, 22. Novembar, 2016.

Svaka čast Vrščani!