Otvaramo Startit Centar u Novom Sadu — 1300 kvadrata za startape, događaje i zajednicu

Iako je razvoj manjih lokalnih zajednica važan, veliki gradovi poput Novog Sada i Beograda i dalje su okosnica IT industrije/scene/zajednice. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo otvaranje Startit Centra u drugom po veličini gradu u Srbiji.

Novi Sad je grad za koji se često kaže da jači od Beograda po kapacitetu svojih IT-jevaca — grad broji preko 100 softverskih i IT firmi, i nudi programerima i drugim profesionalcima mnoge karijerne šanse.

Centar se nalazi na jednoj od boljih lokacija u gradu, ulici Miroslava Antića broj 2, u prostoru od 1300 kvadratnih metara. Najšira novosadska IT zajednica će dobiti mesto za okupljanja, koje će biti ustupano svim organizacijama bez nadoknade.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Aleksa Vidović

Unesite termine za pretragu