Otvaramo Startit Centar u Novom Sadu — 1300 kvadrata za startape, događaje i zajednicu

Iako je razvoj manjih lokalnih zajednica važan, veliki gradovi poput Novog Sada i Beograda i dalje su okosnica IT industrije/scene/zajednice. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo otvaranje Startit Centra u drugom po veličini gradu u Srbiji.

Novi Sad je grad za koji se često kaže da jači od Beograda po kapacitetu svojih IT-jevaca — grad broji preko 100 softverskih i IT firmi, i nudi programerima i drugim profesionalcima mnoge karijerne šanse.

Centar se nalazi na jednoj od boljih lokacija u gradu, ulici Miroslava Antića broj 2, u prostoru od 1300 kvadratnih metara. Najšira novosadska IT zajednica će dobiti mesto za okupljanja, koje će biti ustupano svim organizacijama bez nadoknade.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Aleksa Vidović

 • Thursday, 29. September 2016.

  Koja je to *najšira* novosadska IT zajednica? Trebalo bi da znate da Novosađani nerado dočekuju prepotentne Beograđane… malo drugačiji pristup bi vam bolje prošao.

 • Thursday, 29. September 2016.

  Pa da, bolje da zadju malo po Srbiji. Fino nam je ‘vako Beogradajni. We’re good.

 • Thursday, 29. September 2016.

  @Ivan Neverovatno je koliko su pojedinci iz Novog Sada opterećeni Beogradom. Nije mi jasno kako si od jedne ovako lepe i pozitivne vesti gde se hvali NS kao centar srpske IT industrije uspeo da napraviš problem prepotetnih Beograđana?

 • Thursday, 29. September 2016.

  Pravi novosađani uvek rado dočekuju sve svoje goste, zato, dobrodošli u Novi Sad :)

 • Thursday, 29. September 2016.

  @Marko – Ne obaziri se, vidiš da došao tu samo da izaziva svađu.

 • Friday, 30. September 2016.

  Hvala Vanja!

  U suštini mi sebe ne vidimo kao organizaciju iz Beograda već organizaciju iz Srbije, i smatramo da su svi gradovi bitni i vredni.

 • Monday, 10. October 2016.

  Dobrodosli u Novi Sad! Samo napred!!! Hejteri ce uvek da hejtuju,i nista ne rade osim toga.

 • Friday, 21. October 2016.

  Kad kad? :)

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu