Znanje
koje
nemaš

Veze sa
najvećim
tržištima

1-1 rad
sa tvojim startapom

STARTIT RAST

Glavni program

Za razvoj startapa u Srbiji

Ubrzavamo Rast

Glavni program Startit Rasta je najnapredniji startap program u Srbiji koji se oslanja na Startitovu mrežu od više od 100 domaćih i stranih mentora i preko 20 investicionih fondova sa četiri kontinentaSve naše iskustvo u radu sa startapima i biznisima, mrežu kontakata i pristup resursima sabrali smo u Glavni program sa željom da kreiramo najbolji i najefektivniji program namenjen najnaprednijim startapima u Srbiji. Glavni program Startit Rasta je tromesečni akcelerator za timove sa trakcijom koji su spremni da brzo rastu. Dobićete:

znanje

Znanje

Iz oblasti koje su najpotrebnije

startap osnivačima

veze

Veze

Sa najrazvijenijim i najbrže rastućim

tržištima na svetu 

rast

Rast

Kroz 1-1 rad sa mentorima na

tvom startapu

Povezivanje sa najrazvijenijim i najbrže rastućim tržištima

Glavni program je jedini startap program u Srbiji koji nudi istinsko povezivanje sa najrazvijenijim i najbrže rastućim tržištima na svetu. Naša mreža saradnika i mentora okuplja ljude iz 15 zemalja koji su duboko povezani i iskusni u svojim poslovnim zajednicama i koji svoje znanje i veze žele da stave na raspolaganje najperspektivnijim startapima iz Srbije.

Individualan pristup i 1-1 rad

Glavni program okuplja 100+ mentora i 20+ investicionih fondova koji žele da se povežu i rade 1-1 sa našim startapima. Glavni program nema tipično mentorstvo gde svaki startap dobija jednog mentora sa kojim radi, već tim Glavnog programa na nedeljnim 1-1 sesijama sa svakim timom dogovara povezivanje sa odgovarajućim mentorom u zavisnosti od trenutne potrebe startapa.    Imaćete priliku da steknete znanja iz oblasti u kojima srpski osnivači imaju dokazano najveći prostor za učenje: marketing, prodaja, poslovna komunikacija sa razvijenim tržištima, razvoj biznisa, finansiranje. Našu mrežu mentora ne stavljamo na raspolaganje tek tako – zato su nam potrebni timovi dokazano ispravnog karaktera i rezultata.  

Glavni program u praksi

Već sedam godina aktivno radimo sa srpskim startapima kroz naš akcelerator, Startap akademiju, koja je 2018. postala prvi partner globalne mreže Google Launchpad (sada Google for Startups) u Evropi. Sada smo odlučili da naš akcelerator izdignemo na novi nivo i prilagodimo ga potrebama još naprednijih timova, a sa tim je došla i promena imena, iz Startap akademija u Glavni program Startit Rasta. 
  • Uradili smo temeljan customer development sa alumnistima naših prethodnih programa i mentorima i tako redizajnirali koncept da bismo bili sigurni da je ekstremno fokusiran na stvari za koje znamo da imaju najviše vrednosti za timove
  • Povećali smo kriterijume — samo dobre ekipe sa trakcijom
  • Program više nije one-size-fits-all, sa svakim timom radimo individualno
  • Nemamo predavanja, program funkcioniše kroz nedeljna viđanja (1-1 i grupna)
  • Program traje dva i po meseca i završava se Demo day-om na kom timovi pitchuju pred investitorima i ljudima iz industrije
  • Najbolji timovi dobijaju grant od 20.000 evra od Telekoma Srbija u okviru programa “mts startap ubrzanje”

Prijave

Glavni program je naš najnapredniji akceleratorski program do sada, sa ograničenim brojem slotova za timove. Svakako vas pozivamo da se prijavite na program kako bismo mogli da vas povezujemo sa svim prilikama za startape na kojima radi tim Startit Rasta.


S obzirom na situaciju sa korona virusom, početak programa se odlaže do daljnjeg. Prijave će biti otvorene, a svi timovi na vreme obavešteni o početku programa.

Unesite termine za pretragu