Preduzmi ideju — napravi prvi preduzetnički korak

Prijavi se za višednevni program predavanja i radionica kao pojedinac ili tim i nauči kako pravilno da definišeš svoju biznis ideju.

Šta je Program ideacije?

Program ideacije čine radionice za definisanje ideje za pokretanje uspešnog biznisa i početak razvoja preduzetničke karijere. Ovaj program organizuje Startit uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Inicijative Digitalna Srbija, i odvija se u okviru projekta Preduzmi ideju.

Znanje

  Kroz ovaj program, učesnici će imati priliku da:

 • Prošire znanja
 • Oprobaju se u definisanju svoje poslovne ideje i
 • Stvaranju digitalnih proizvoda.

Praktičan rad

  Kroz predavanja i praktične radionice polaznici će učiti kako se uz minimalan utrošak vremena i novca otkrivaju problemi vredni rešavanja, kako se grade dobri proizvodi, ali i kako teče proces distribucije proizvoda do potencijalnih kupaca.

Rad sa mentorima

  Kroz program imate mogućnost rada sa mentorima sa dugogodišnjim iskustvom u IT, biznis i marketinškoj industriji, kao i priliku da predstavite sebe i svoj tim relevantnim akterima našeg biznis ekosistema koji mogu biti vaši potencijalni partneri, korisnici i investitori.

NAKON ZAVRŠENOG PROGRAMA ZNAĆETE

1

Kako da definišete i uobličite svoju poslovnu ideju

2

Kako da ispitate svoju poslovnu ideju na tržištu

3

Kako da korišćenjem različitih alata olakšate svoje prve preduzetničke korake

4

Na koji način da prikupite novac za finansiranje svog biznisa

Prijave za junski program traju do 10. juna do kraja dana.

KAKO JE ORGANIZOVAN PROGRAM?

Radionica će se održati u ponuđenom terminu, gde prilikom prijave možete odabrati opciju da vas kontaktiramo za naredni termin radionice ukoliko vam ponuđeni termin ne odgovara.

Nakon radionica, timovi će imati mentorske sesije sa ekspertima iz različitih biznis i tehnoloških oblasti koji će im pomoći u dubljoj razradi njihove specifične ideje.

KADA?

Junski ciklus:

 • 14 - 16. juna (utorak 18 - 19:30h; sreda 16 - 20h i četvrtak 17 - 19:30h)
 • Ukoliko vam ovi termini ne odgovaraju, a voleli biste da učestvujete, možete se prijaviti putem istog linka ili nam pisati na preduzetnistvo@startit.rs kako biste dobili informacije o budućim programima.

  GDE?

  Ceo program se realizuje online, preko Zoom platforme.

  Nakon prijave i potvrde termina za tvoj ciklus radionica, učesnici će dobiti pristupni link radionicama, kao i korisnim materijalima.

  KOGA TRAŽIMO?

  Pojedince i timove sa što raznovrsnijom ekspertizom i interesovanjima kako bi potencijalne biznis ideje bile sagledane iz različitih uglova.

  Prethodno iskustvo nije neophodno — dovoljno je da te zanima da rešiš neki izazov ili problem koji vidiš u svom okruženju.

  Ovaj program omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog programa je isključivo odgovornost Udruženja SEE ICT i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.