Preduzmi ideju — napravi prvi preduzetnički korak

Prijavi se za višednevni program predavanja i radionica kao pojedinac ili tim i nauči kako pravilno da definišeš svoju biznis ideju.

Šta je Program ideacije?

Program ideacije čine radionice za definisanje ideje za pokretanje uspešnog biznisa i početak razvoja preduzetničke karijere. Ovaj program organizuje Startit uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Inicijative Digitalna Srbija, i odvija se u okviru projekta Preduzmi ideju.

Znanje

    Kroz ovaj program, učesnici će imati priliku da:

  • Prošire znanja
  • Oprobaju se u definisanju svoje poslovne ideje i
  • Stvaranju digitalnih proizvoda.

Praktičan rad

    Kroz predavanja i praktične radionice polaznici će učiti kako se uz minimalan utrošak vremena i novca otkrivaju problemi vredni rešavanja, kako se grade dobri proizvodi, ali i kako teče proces distribucije proizvoda do potencijalnih kupaca.

Rad sa mentorima

    Kroz program imate mogućnost rada sa mentorima sa dugogodišnjim iskustvom u IT, biznis i marketinškoj industriji, kao i priliku da predstavite sebe i svoj tim relevantnim akterima našeg biznis ekosistema koji mogu biti vaši potencijalni partneri, korisnici i investitori.

NAKON ZAVRŠENOG PROGRAMA ZNAĆETE

1

Kako da definišete i uobličite svoju poslovnu ideju

2

Kako da ispitate svoju poslovnu ideju na tržištu

3

Kako da korišćenjem različitih alata olakšate svoje prve preduzetničke korake

4

Na koji način da prikupite novac za finansiranje svog biznisa

Nakon osam uspešnih ciklusa u 2022. i preko 100 polaznika, ponovo su otvorene prijave za program. Prijavite se do 17. februara u ponoć.

KAKO JE ORGANIZOVAN PROGRAM?

Program se sastoji od predavanja i radionica koje se dešavaju u periodu od tri vezana dana (u zavisnosti od toga da li vam više odgovaraju radni dani ili vikend, u prijavi možete izabrati jednu od dve ponuđene grupe termina).

Nakon radionica, timovi će imati mentorske sesije sa ekspertima iz različitih biznis i tehnoloških oblasti koji će im pomoći u dubljoj razradi njihove specifične ideje.

KADA?

Februarsko izdanje programa će se održati u dva termina:

Prvi termin: 21.02. (18-19:30h), 22.02. (16-20h), 23.02. (16-18:30h)

Drugi termin: 24.02. (18-19:30h), 25.02. (10-14h), 26.02. (10-12:30h)

GDE?

Ceo program se realizuje online, preko Zoom platforme.

Nakon prijave i potvrde termina za tvoj ciklus radionica, učesnici će dobiti pristupni link radionicama, kao i korisnim materijalima.

KOGA TRAŽIMO?

Pojedince i timove sa što raznovrsnijom ekspertizom i interesovanjima kako bi potencijalne biznis ideje bile sagledane iz različitih uglova.

Prethodno iskustvo nije neophodno — dovoljno je da te zanima da rešiš neki izazov ili problem koji vidiš u svom okruženju.

Ovaj program omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog programa je isključivo odgovornost Udruženja SEE ICT i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.