Preduzmi ideju — napravi prvi preduzetnički korak

Prijavi se za višednevni program predavanja i radionica kao pojedinac ili tim i nauči kako pravilno da definišeš svoju biznis ideju.

Šta je Program ideacije?

Program ideacije čine radionice za definisanje ideje za pokretanje uspešnog biznisa i početak razvoja preduzetničke karijere. Ovaj program organizuje Startit uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Inicijative Digitalna Srbija, i odvija se u okviru projekta Preduzmi ideju.

Znanje

    Kroz ovaj program, učesnici će imati priliku da:

  • Prošire znanja
  • Oprobaju se u definisanju svoje poslovne ideje i
  • Stvaranju digitalnih proizvoda.

Praktičan rad

    Kroz video materijale i praktične radionice polaznici će učiti kako se uz minimalan utrošak vremena i novca otkrivaju problemi vredni rešavanja, kako se grade dobri proizvodi, ali i kako teče proces distribucije proizvoda do potencijalnih kupaca.

Rad sa mentorima

    Kroz program imate mogućnost rada sa mentorima sa dugogodišnjim iskustvom u IT, biznis i marketinškoj industriji, koji će vam pružiti 1-1 podršku u oblikovanju vaše ideje i planiranja prvih koraka u njenoj validaciji i realizaciji.

NAKON ZAVRŠENOG PROGRAMA ZNAĆETE

1

Kako da definišete i uobličite svoju poslovnu ideju

2

Kako da ispitate svoju poslovnu ideju na tržištu

3

Kako da korišćenjem različitih alata olakšate svoje prve preduzetničke korake

4

Na koji način da prikupite novac za finansiranje svog biznisa

Nakon 18 uspešnih ciklusa i 300+ polaznika, ponovo su otvorene prijave za program. Prijavite se do 25. maja u ponoć.

KAKO JE ORGANIZOVAN PROGRAM?

Program je podeljen u tri segmenta:

1. Pre programa: Slušate video materijale i predavanja koja dobijate na mejl

2. Grupna radionica (uživo ili online) sa praktičnim zadacima

3. 1-1 mentorske sesije za učesnike koji uspešno prođu prva dva koraka

KADA?

Naredni ciklus programa počinje u maju. Učesnici mogu da se prijave za bilo koji termin koji im odgovara. Na raspolaganju su sledeći termini:

29.05.2024: 16-19h
(online)

30.05.2024: 11-14h
(uživo u Beogradu)

31.05.2024: 14-17h (online)

01.06.2024: 11-14h (online)

GDE?

Deo radionica u ovom ciklusu će biti organizovan online, dok će deo biti organizovan uživo u Startit Centru Beograd (Savska 5).

Zainteresovani učesnici će imati priliku da se prijave u više različitih termina i odaberu način rada (online ili uživo) koji im najviše odgovaraju.

KOGA TRAŽIMO?

Pojedince i timove sa što raznovrsnijom ekspertizom i interesovanjima kako bi potencijalne biznis ideje bile sagledane iz različitih uglova.

Prethodno iskustvo nije neophodno — dovoljno je da te zanima da rešiš neki izazov ili problem koji vidiš u svom okruženju.

Ovaj program omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog programa je isključivo odgovornost Udruženja SEE ICT i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.