← POSLOVI

MikroElektronika

Web (PHP) Developer

OSNOVNO O POZICIJI

ROK

DANAS

LOKACIJA

POLITIKA REMOTE RADA

Nema informacija

Opis radnog mesta

I pred toga što MikroElektronika važi za kompaniju koja je sinonim za embedded programiranje i mikrokontrolere, u ovoj kompaniji postoji ozbiljan informacioni sistem, moderan web sajt i servisi koji služe poslovanju kompanije. MikroElektronika je specifično radno okruženje, koje će pred vas staviti ogroman broj informacija i realnih poslovnih problema, i bićete u prilici da podignete svoje znanje do zavidnog nivoa. Specifičnost poslovanja traži od vas sposobnost da uočite neke probleme van ustaljenog šablona, da nađete najbolje moguće rešenje tih problema i implementirate ih bilo u informacioni sistem, bilo u neki od web servisa ili sam sajt.

Sada kada je MikroElektronika u procesu pretvaranja u ozbiljnu, organizovanu i moćnu korporaciju, a sve to u vremenu neverovatne ekspanzije internet tehnologija, izazovi koji su pred vama su ogromni i veoma uzbudljivi. Ukoliko želite da radite na najmodernijim arhitekturama aplikacija na Amazon AWS platformi, razmišljate van ustaljenih okvira, imate hrabrosti da se uhvatite u koštac sa izazovima koje razvoj jednog savremenog informacionog sistema, web servisa ili sajta nudi i da zajedno napredujete sa nama onda je ovo pravo mesto za vas. Od Vas se očekuje da budete deo tima koji će uspeti da svojim radom doprinese da naš informacioni sistem, sajt i web servis u koraku prati i omogući dalji razvoj naše kompanije.

Šta nudimo?

Radno mesto koje će unaprediti vaše znanje i dići vaš rad na viši nivo. Pored toga radićete u dinamičnoj i kreativnoj atmosferi. Nama u mikroElektronici nije bitno samo koju ste školu završili i gde ste prethodno radili. Fakultetska diploma je poželjna i veliki plus, ali samo ako ste sposobni da stečeno znanje praktično primenite i iskoristite u poslu. Ukoliko ste, pak, do praktičnog znanja došli nekim drugim putevima, to takođe pozdravljamo i možemo vas sa sigurnošću uveriti da ćete biti u istom položaju kao i vaše kolege sa diplomom. Uz ovu prijavu za posao, možete ostaviti i link ka vašem github nalogu gde možemo pogledati vaše projekte. Kako bi stekli bolji utisak o vama, molimo vas da pažljivo prođete kroz dva prosta koraka do konačne prijave za posao.

Kakva nam osoba treba?

Ljubav prema programiranju

Treba nam osoba koja programiranje ne doživljava samo kao posao već i da mu to predstavlja nešto što voli i bez čega ne bi mogao da zamisli svoj život. Osoba koja je spremna da se uhvati u koštac sa novo nastalim problemom i da nakon pronađenog rešenja oseti zadovoljstvo. Osoba koja želi da nauči nove tehnologije i da ih implementira na sebi svojstven način.

Voli da radi

Pre svega želimo da budete srećni na svom radnom mestu i da radite ono što vas ispunjava i što znate najbolje. Samo u takvoj atmosferi i uz pozitivnu energiju vi možete doprineti bržem i boljem razvoju bilo našeg informacionog sistema, sajta ili pak nekog od web servisa. Takvoj osobi dati problem ne predstavlja samo zadatak koji treba da reši, već i izazov sa kojim se rado hvata u koštac.

Potrebna znanja

 • Iskustvo u radu sa PHP-om
  • OOP
  • Poznavanje nekog od frameworka Symfony, CakePHP, Laravel
 • Poznavanje rada Relacionih Baza
  • Po mogućstvu MySQL/MariaDB
  • Dizajn tabela u bazi i modeliranje podataka
 • Mogućnost da analitički sagleda probleme u radnim zadacima i ponudi rešenje
 • Poznavanje JS/JQuery/HTML/CSS
 • Iskustvo sa Git-om

Poželjna znanja

 • Rad sa Docker-om
 • Poznavanje API Platform
 • Razumevanje i primena Design Pattern-a, DDD i SOLID principa
 • Iskustvo u radu sa RabbitMQ i Redis-om
PRIJAVI SE VIŠE O FIRMI