Python Developer

Mi smo tim koji radi na projektu u ozbiljnoj domaćoj kompaniji koja posluje u TelCo oblasti→ https://godot.team/contact-us

Ako ste zainteresovani za nove izazove, pridružite se našem projektu u ozbiljnoj domaćoj kompaniji koja posluje u TelCo oblasti. Klijenti su sve velike regiolne kompanije iz iste branše (Telenor, SBB, Telekom, itd.). Mi ćemo biti eksterna ekipa koja će raditi na razvoju sotftverskog rešenja za performance monitoring i mrežnu analitiku, kao i realtime praćenje i alarmiranje. Veći deo tima se već okupio, i sada tražimo poslednje delove naše slagalice.

Rešenje obuhvata i hardversku mernu opremu koja vrši samu kolekciju podataka. U okviru ovog projekta se podrazumeva samo rad na softverskom delu koji je podeljen u tri osnovna sloja:

  • Sloj za kolekciju podataka, obogaćivanje i realtime obradu (agregiranje i alarmiranje) – Python
  • Sloj za vizualizaciju web aplikacija – PHP koji poziva rest API sa prethodnog sloja (Hadoop/HBase/OpenTSDB) kao i MySQL bazu, i HTML/CSS/JS/JQuery.
  • Sloj za smeštanje podataka i batch procesiranje – Hadoop/HBase/OpenTSDB – Map Reduce Jobovi za batch agregacije na dvosatnom, dnevnom, nedeljnom nivou. Na ovom sloju je i pomoćna MySQL baza.

Naš zadatak će biti primarno vezan za prva dva sloja.

Kandidati bi radili na izradi novih feature-a ali i integraciji postojećih kod novih klijenata.

Naša trenutna potreba je:

  • Backend Python Developer

koji može biti u dve kategorije senioriteta:

  • Medior 2-5 godina iskustva
  • Senior 5+ godina iskustva

Uslovi rada:

Ovo je full-time posao. Fleksibilan dolazak (8-10) i potom standardno radno vreme (8h) uz rad na lokaciji klijenta (Novi Beograd) i uz obezbeđenu opremu (laptop, monitor, itd.). Naši ljudi imaju jednake benefite kao zaposleni kod klijenta, što znači – dani odmora, piće & grickalice, relax room, dobrovoljna putovanja na team building, i slično…

S obzirom da je u pitanju Big Data projekat, smatramo ga jako atraktivnim za sve potencijalne zaposlene jer će imati hands-on iskustvo kao i rad na cutting edge tehnologijama u ovoj oblasti.

Biće nam drago ako se pridružite ekipi!

Prijavi se do 15/01/19

Lokacija — Beograd

Prijavi se na oglas