← POSLOVI

FishingBooker

PPC (Google Ads) Specialist

OSNOVNO

ROK

DANAS

LOKACIJA

OBLAST

Marketing

PREDUSLOVI

NEMA NAVEDENIH ZNANJA I VEŠTINA KOJE SU PREDUSLOVI

FishingBooker ponovo zapošljava i traži PPC (Google ads) stručnjaka da se pridruži našem marketing timu.

FishingBooker ima sedište na Novom Beogradu, izgrađen je bez stranih investitora i lider je na svetskom tržištu ribolovnog turizma. Trenutno smo u 9. godini poslovanja i svake godine rezervišemo ribolovačke ture za više stotina hiljada ljudi iz preko 100 zemalja sveta. Ponosni smo na činjenicu da godinama biznis vodimo kvalitetno i profitabilno sa preko 100 zaposlenih.

Naša marketinška ekipa je mala, ali veoma sposobna i orijentisana na rezultat. Radimo pametno, i konstantno unapređujemo sebe i naše kampanje. Koristimo napredne tehnike oglašavanja, imamo visok nivo saradnje sa Google ads account menadžerima kroz koji dobijamo pristup feature-ima za koje nisi znao da postoje.

Ako vidiš sebe u timu koji je orijentisan na promociju sopstvenog proizvoda i raspolaže jednim od najvećih marketinških budžeta za PPC u okruženju, pridruži nam se kao PPC stručnjak orijentisan na search kampanje.

Svaki novozaposleni je prilika za drugu perspektivu i diverzifikaciju tima. FishingBooker je posvećen tome da obezbedi uslove u kojima ćeš imati podršku i slobodu da radiš posao na najvišem nivou u svojoj karijeri do sada.

O poslu

Marketing tim se sastoji od 5 osoba, među kojima su SEM (Google i Bing) i Social Media specijalisti. Koristimo napredne vidove oglašavanja kroz Search primarno, sa sve većim fokusom na razvoj Display i Video kanala. Koristimo najmodernije principe oglašavanja poput DSA, Dynamic Remarketing, Custom intent audiences i Discovery ads. Koristimo Data Driven attribution jer nam je merljivost učinka kampanja od izuzetne važnosti, i stremimo ka povećanju uspeha iz godine u godinu. Nalozi su nam poprilično veliki, što se tiče samog broja kampanja, ključnih reči i oglasa. Ali nemoj da te ovo uplaši. Imamo izuzetno dobro razvijenu saradnju sa inženjerskim timom za razvoj naprednih Marketing tech rešenja koja nam pomažu u skaliranju i automatizaciji.

Ne očekujemo od tebe da odmah preuzmeš veliku odgovornost. Razumemo da su naši nalozi kompleksni, da radimo u industriji u kojoj nisi imao/la prilike ranije da radiš. Imaćeš slobodu da radiš posao kvalitetno, uz podršku svih kolega iz tima. Tokom prvih 6 meseci imaćeš priliku da se detaljno upoznaš sa našim proizvodom i svim nalozima kroz reviziju trenutnog stanja. U tom periodu preuzećeš odgovornost za određene customer acquisition segmente na Google i Bing ads nalozima, kao i priliku da poboljšaš način na koji naš tim pristupa analizi performansi.

Ova pozicija pruža veliku priliku za učenjem i napredovanjem, a kako se budeš razvijao/la, moći ćeš da se baviš i zahtevnijim projektima i zadacima poput kreiranja strategije, i dobiti mogućnost da vodiš važnije aspekte naših naloga.

O tebi

Tražimo nekoga ko želi da gradi karijeru u PPC marketingu orijentisanom ka učinku. Analiza podataka ti ne stvara problem, naprotiv, dobro ti ide i voliš da radis sa brojevima, i umeš da podatke predstaviš na lako razumljiv i jasan način. Takođe, zbog toga što se naše glavno tržište nalazi u SAD-u, bilo bi poželjno da se osećaš prijatno u okruženju gde se primarno koristi engleski jezik (govor i pisanje na engleskom).

Ako poseduješ sledeće znanje / iskustvo, postoji velika šansa da ćeš se dobro uklopiti u ovu poziciju:

Vrsta i  stepen obrazovanja nije bitna, ono što je nama zaista važno je šta i na koji način možeš da uradiš. Tražimo osobu koja se oseća prijatno da preuzme inicijativu, aktivno učestvuje u predlaganju novih projekta, i nema problem sa direktnim feedback-om (davanjem i primanjem). Spreman/a si da podržiš članove svog tima u drugim inicijativama kako bi zajedno postigli najbolje rezultate.

Dodatni plus je ako imaš iskustvo sa YouTube oglasima, radio/la si na lead gen kampanjama za B2B klijente, znaš SQL i koristio/la si i pisao/la skripte u Google i Bing ads.

Plata i uslovi

FishingBooker zapošljava po principu ugovora o radu. Nudimo konkurentnu platu zavisno od tvog nivoa senioriteta bazirano na top tržišnim uslovima vodećih tehnoloških kompanija u Beogradu. Procenjujemo senioritet relativno na ostatak našeg tima u FishingBookeru tokom intervju procesa.

Takođe, kada počnemo da radimo zajedno, na svakih šest meseci ćeš od svog tim lidera dobiti detaljan performance review sa jasnim instrukcijama kako da napreduješ dalje u okviru firme. Imajući to u vidu, imaćeš priliku za povišicu ili unapređenje u skladu sa tempom kojim se razvijaš.

Vrednujemo fleksibilnost, slobodu i fokus. Kod nas imaš slobodu da samostalno definišeš svoje radno vreme, dokle god ono dozvoljava dobru saradnju sa tvojim kolegama. Mi smo remote-friendly kompanija i većina našeg tima radi od kuće.

Kada prođeš onboarding, moći ćeš da odabereš da li ćeš raditi od kuće ili iz naše kancelarije. To znači da ne moraš da stanuješ u Beogradu, ali očekujemo da uživo dođeš na poslednji krug intervjua i prođeš osnovni onboarding iz kancelarije koji traje izmedju 2 – 3 nedelje. Naša kancelarija se nalazi pored Delta City-ja na Novom Beogradu.

Svim zaposlenima nudimo 23 dana plaćenog odmora, kao i privatno zdravstveno osiguranje o našem trošku, i najbolju Apple opremu. Takodje, imaćeš pristup kompanijski sponzorisanim knjigama, treninzima i kursevima.

Bitno je da iskusiš proizvod koji FishingBooker prodaje, i zato imamo tradiciju da svake godine cela firma ode na isplanirano ribolovačko putovanje (kada se pandemija završi). 2019. smo išli u Rovinj, Hrvatska, a 2018. u Ujedinjene Arapske Emirate. Imaćeš raznovrstan tim brižnih i prijatnih kolega iz celog sveta sa kojima ćeš moći da uživaš u dodatnim tim bilding aktivnostima tokom cele godine.

Radujemo se tvojoj prijavi! ✌️


PRIJAVI SE VIŠE O FIRMI