Two Desperados

Tim koji razvija video igre i stoji iza Woka Woka, najuspešnije F2P casual igre u Srbiji.

I kako radimo
S kim bi radio/la
Lokacija i prostor

O nama

Two Desperados je ekipa koji se bavi razvojem igara od 2011. godine. Naša prva F2P igra Woka Woka je broj 1 Zuma-style igra, sa preko 5 miliona igrača. Dostupna je na svim platformama: App Store, Google Play Store, Windows Store, Facebook i Amazon, a uskoro će se Woka Woka pojaviti i na kineskom tržištu.

Poslovni model je veoma jednostavan i efikasan. Back-end developeri, game dizajneri, grafički dizajneri, data science, svi imaju laku komunikaciju, dopunjuju se i brzo sprovode ideje u delo. Fokusirani smo na cilj da unutar postavljenih tržišnih vrednosti dodamo nešto naše, nešto što nedostaje svetskom tržištu.

Svaki član naše organizacije suočen je sa izazovima u svojoj oblasti, koji su najčešće i granice na kojima se nalazi i samo tržište. Ideje pristižu često iz najneočekivanijh mesta, tehnologije znaju da budu brzo prevaziđene, ali ljudi koji čine Two Desperados, njihova osobina brzog prilagođavanja i pronalaženja rešenja, ostaje ista.

A šta misle igrači o našim proizvodima?

WOKA WOKA je trenutno najbolje ocenjena igra na svetu u ovoj grupi video igara. Evo i nekih komentara korisnika:

“I love it. I love it! This game rocks. I’m enjoying the hell out of it. One of my favorite games.”
“It relaxes me and distracts me from stress!”
“Best marble game on the market right now!”
“It is very fun and addictive game”
“The overall game play is fun to play and strategic as we move on the level. The levels also get more interesting.”

Šta gradimo

Način na koji radimo direktno utiče na kvalitet naših proizvoda - svaki detalj igre dovodimo do perfekcije.

Tražimo nove koncepte, usavršavamo stare, uživamo u istraživanju novih mogućnosti video igara. Volimo igre, implementiramo ono što nam nedostaje kod drugih. Zato nam je dolazak na posao uživanje. Igre koje pravimo su F2P (free2play) koncepta, sa kratkim sesijama, prvenstveno namenjene opuštanju igrača. Važno nam je da igre ne uslovljavaju igrača da troši novac da bi napredovao u igri, tj. nisu “pay 2 win”. Da ovaj pristup donosi dobre rezultate pokazuje činjenica da je naš prosečan igrač igra 5 do 10 puta na dan.

Woka Woka

Woka Woka je broj 1 Marble Shooter casual igra, sa preko 15 različitih karakteristika (game features) i 400+ nivoa.

Kako radimo

Ključ našeg uspeha je strast prema perfekciji, stalna želja za usavršavanjem svih segmenata proizvoda i timski duh koji negujemo u ekipi. Razbijamo korporativni odnos prema poslu, pravimo velike korake, radimo tako da se stvari dešavaju odmah i postavljamo se kritički prema svojim rezultatima – bilo da su uspešni ili ne.

Ne postoje norme, već lični odnos prema poslu koji radimo. Zato nam je jako bitno da u svakom novom članu pronađemo ono što ga ispunjava. Sarađujemo sa najvećim svetskim kompanijama u raznim segmentima, kako bismo što brže prikupili znanje iz oblasti koje u regionu nisu toliku zastupljene.

 • Hadoop,
 • R,
 • SQL,
 • Kafka,
 • Spark,
 • Photoshop,
 • Illustrator
 • C# program language,
 • Unity,
 • Android Studio,
 • Microsoft SQL Server,
 • AWS,
 • PHP
 • Slack

Naš tim

Naš tim ima odličnu komunikaciju, radimo bez striktno utvrđene hijerarhije, jer smatramo da je jedinstvenost tima u vrednovanju i načinu rada ključna. Nove ideje su uvek poželjne i svako može doprineti ostvarenju zajedničkog cilja: pravljenju najbolje igre za korisnike.

Najbolje znači naš maksimum, i zato volimo da radimo sa ljudima koji vole svoj posao, koji veruju da mogu da promene stvari oko sebe, koji se ne plaše visokih ciljeva. Većina izazova koji se svakodnevno postavljaju pred nama su na tržišnim granicama. Promena tehnologija, ponašanja igrača ili celokupnog tržišta je česta i čini rad uzbudljivim. Nudimo odlične uslove rada, prostor za razvoj i učenje, kompetitivne plate na tržištu i najvažnije, odličnu timsku atmosferu u kancelariji.

Co-founder and
General Manager
Co-founder and
Game producer
Data Scientist
Lead Developer
C# Developer
Marketing Manager

Gde radimo

Naša kancelarija je u ulici Koče Kapetana u Beogradu. Ispunjena je smehom, vedrinom, dobrom energijom. Pokušaćemo fotografijama da vam prenesemo delić atmosfere.

Pridruži nam se

Želiš da postaneš deo našeg tima i pomeraš granice zajedno sa nama? Pogledaj otvorene pozicije i pošalji svoj CV!