StuntCoders

Gradimo svet smelih poduhvata--

I kako radimo
S kim bi radio/la
Lokacija i prostor

O nama

Mi smo mali tim predanih profesionalaca koji su srcem birali svoj poziv.

Ujedinjeni smo istom misijom – da kreiramo efektivna, kvalitetno izgrađena softverska rešenja i dugoročne projekte iza kojih ponosno stojimo.

Pozicionirali smo se u e-commerce svetu 2010. godine. Sa više od 8 godina iskustva u razvoju e-commerce rešenja, apsolutno razumemo svaki segment procesa njegove izgradnje. Krajnji rezultat našeg doprinosa ogleda se u povećanju profitabilnosti klijenta i pomoći u stvaranju njegovih kompetitivnih prednosti na tržištu.

Šta gradimo

Mi razvijamo, testiramo i integrišemo napredna e-commerce rešenja i kreiramo izazovne in-house projekte.

Koristeći najaktuelnije tehnologije gradimo pažljivo promišljenu arhitekturu upotpunjenu upečatljivim dizajnom. Time postavljamo standarde e-commerce rešenja koja u potpunosti menjaju iskustva korisnika u onlajn kupovini.

In-house projekti rođeni su iz raznih ideja članova našeg tima, iz potrebe da interno efikasnije rešimo izazove na koje smo nailazili, ali su veštinom istih oni prerasli u relevantne proizvode koje su poželeli da koriste i naši klijenti.

Arduino

Kada najvećem svetskom prodavcu komponenata za kućnu robotiku - Arduinu zatreba rešenje kojim će služiti 100 miliona posetilaca godišnje, objediniti B2C i B2B segment sa integracijom 8 međunarodnih skladišta, znamo da je vreme da upotrebimo “stunt” iz našeg imena.

LeCollab

Razvili smo alat za organizaciju projekata, interne i eksterne komunikacije koji koristimo više od 6 godina uz stalne adaptacije. Drži nas u životu ;)

#rails #ruby #api

privatni-casovi.net

7000+ korisnika u prva tri meseca. Broj 1 platforma za povezivanje predavača i učenika u Beogradu. Veseli nas kada spajamo ljude na obostrano zadovoljstvo.

#ruby #rails

Candidate Testing Platform

Naše igralište :) Platforma za testiranje kandidata. Izrađena u Express-u i React-u koristi Firebase real-time bazu. Trenutno je aktivno prepoznavanje da li kandidat vrši neželjene radnje tokom trajanja testiranja, tj. da li vara. Sledeća nadogradnja je AI pomoću kojih statičkom analizom slike dobijamo informacije o samopouzdanju kandidata.

#node.js #expressjs #react #firebase #tensorflow

Ucon Acrobatics

Kompletno automatizovan eCommerce sistem. Kroz Magento realizuju se B2B i B2C porudžbine uz integraciju sa marketplace (Amazon) i warehouse sistemom. Obrada i realizacija svake porudžbine od početka do kraja obavlja se bez klijentovog angažmana. Kažu da smo im olakšali život. :)

Automated Deployment

Kada su stvari počele izmicati kontroli odlučili smo razviti svoj alat za automatski deployment na staging server nakon git push. Štedi vreme, živce i povećava potrošnju kafe.

#node.js

Kako radimo

Sa podjednakim žarom baratamo različitim tehnologijama i veštinama, vođeni istom idejom – da naš rad bude prepoznat kao izvenredan.

Postaje ti jasno da održavamo i gajimo zdrav odnos prema poslu. Rad je organizovan u malim timovima koji uz naš LeCollab program hendlaju različite projekte i zadatke, uz svakodnevni peer review koda i mesečni ili (za nove kolege i) nedeljni feedback.

S druge strane, apsolutno razumemo i poštujemo šta zaista znači privatno/slobodno vreme! Ali, ako neko izrazi želju da radi prekovremeno ili od kuće, sigurno ga u tome nećemo sprečiti!

 • Magento,
 • WordPress,
 • Ruby on Rails,
 • Node.js,
 • React,
 • Vagrant,
 • Nginx,
 • MySQL,
 • PHP,
 • Sass,
 • Bower,
 • Bourbon,
 • Grunt,
 • Foundation,
 • CoffeeScript
 • git,
 • lecollab
 • google apps,
 • mattermost

Naš tim

Strastveni, odgovorni i radoznali u poslu. Srdačni, vedri i predusretljivi u kolektivu. Mi smo StuntCodersi.

Kao deca, svi smo živeli svoje fantazije. Bili smo gladni znanja i sve što je bilo važno bila je igra. Potom smo odrasli i počeli da radimo ono što nam je rečeno. Ubrzo smo počeli da preziremo ponedeljke i živimo život u kojem je svaki dan isti.

Mi iskreno verujemo da to nije put kojim bi iko trebalo da ide, jer ukoliko nismo istinski srećni, to će znatno uticati na sve što radimo i na način na koji to radimo. Ono što želimo je okruženje u kojem ćemo se osećati slobodno da razgovaramo o idejama, mesto gde možemo da naučimo nešto novo svakog dana i gde možemo da budemo produktivni i damo svoj maksimum – ne zato što to neko traži od nas, nego zato što nas to istinski ispunjava i pokreće da svakog dana budemo bolja verzija sebe.

Sa tom idejom stvorili smo naš StuntCoders svet i u njega uneli naše prijateljstvo. Čak i sada, kada smo porasli, mi ne tražimo zaposlene već ortake profesionalce koji svojom kreativnošću realizuju rešenja koja kidaju!

Zajedno briljiramo, zajedno fejlujemo i ne stidimo se toga, međusobno se podržavamo i edukujemo. Investiramo jedni u druge – pri tom ne mislimo na ping-pong, pivo i slatkiše, već na zajedničko pohađanje edukacija, posećivanje konferencija i omogućavanje pristupa moćnim alatima koji nam posao čine lakšim i efikasnijim.

Ali ono što nam se nalazi na najvišoj lestvici važnosti jeste to da svakog svog kolegu/koleginicu vrednujemo u potpunosti u skladu sa njegovim/njenim znanjem, iskustvom i doprinosom, ne na osnovu ikakve kompanijske politike.

Gde radimo

Mi radimo u toplom domu, ne u korporativnoj kancelariji.

Pozicionirali smo se blizu Slavije da bismo bili dobro povezani sa svim delovima grada. Okruženi smo restoranima i kafićima, ali, ipak, timski najviše volimo da se opustimo i ručamo u obližnjem parku Manjež.

Pridruži nam se

Svi, koji dele iste želje za konstantim učenjem i usavršavanjem u atmosferi koja podstiče deljenje znanja i osmeha, dobrodošli su da ostave svoj pečat. Rastite u svetu smelih poduhvata s nama. :)

Srećno kodiranje!