Seven Bridges

Pomažemo i ubrzavamo razvoj personalizovane medicine.

I kako radimo
S kim bi radio/la
Lokacija i prostor

O nama

Naša misija je da pomognemo i ubrzamo razvoj personalne medicine praveći platformu za obradu, analizu i interpretaciju širokog spektra biomedicinskih podataka sa primarnim fokusom na genetske podatke, kao i maligna i retka genetska oboljenja.

Seven Bridges je startup kompanija koja se bavi analizom biomedicinskih podataka. Analizama na našoj platformi ubrzavaju se i omogućavaju dalji proboji u istraživanjima raka, razvoju lekova i personalizovane medicine. Hiljade istraživača iz biotehnološke i farmaceutske industrije koriste usluge Seven Bridges platforme, a trenutno smo uključeni u realizaciju dva najveća projekta iz oblasti genetike na svetu.

Seven Bridges je osnovan 2010. godine. Pored sedišta u Kembridžu, kancelarije se nalaze u Beogradu, Londonu, San Francisku, Istanbulu i Ankari. Beogradski ogranak vodi CTO i suosnivač kompanije Igor Bogićević. U Beogradu se nalaze inženjerski, bioinformatički i deo tima koji se bavi razvojem proizvoda.

Naš tim

Naš tim čini preko 200 inženjera, naučnika, dizajnera i bioinformatičara.

Deljenje znanja i iste vizije, kao i sjajan tim koji smo vremenom izgradili, omogućili su da Seven Bridges danas važi za jednu od vodećih kompanija u segmentu biomedicinske analize i personalizovane medicine. Od samog osnivanja jezgro našeg tima čine posvećeni stručnjaci, koji u svoj posao pored znanja unose i strast prema učenju i građenju boljeg sveta.

Gde radimo

Naše kancelarije se trenutno nalaze u Airport City-u na Novom Beogradu.

Trudimo se da omogućimo našem timu najbolje moguće uslove za rad i učenje.

Pridruži nam se

Pogledaj otvorene pozicije u našem beogradskom timu.