NOVOMATIC Lottery Solutions

Expect BETTER. Expect MORE.

I kako radimo
S kim bi radio/la
Lokacija i prostor

O nama

NOVOMATIC Lottery Solutions (NLS) je softverska kompanija koja lutrijama širom sveta nudi kompletan asortiman softverskih rešenja - proizvoda i usluga.

Kao deo NOVOMATIC grupacije, jedne od najvećih integrisanih gejming kompanija širom sveta, predstavljamo internacionalnu kompaniju sa sedištem u Austriji i kancelarijama na Islandu, Španiji, Grčkoj i Srbiji. Naši klijenti su lutrije širom sveta - u Danskoj, Estoniji, Španiji, Grčkoj, Tunisu, Kanadi, Nigeriji...

Beogradski development centar otvoren je 2012. godine na inicijativu i uz podršku kolega sa Islanda. Ujedno smo i najbrojnija kancelarija sa 175 zaposlenih.

Šta gradimo

Savremena i inovativna softverska rešenja za lutrije širom sveta.

NLS tim profesionalaca radi na sveobuhvatnim rešenjima koja imaju za cilj unapređenje i razvoj lutrijske industrije korišćenjem najsavremenijih tehnologija i anticipiranjem trendova i zahteva industrije.

Portfolio nam se sastoji iz niza softverskih rešenja potrebnih za celokupno funkcionisanje lutrijskih sistema, koja su jednostavna za integraciju sa drugim sistemima:

- Maloprodajna rešenja za lutrije uključujući Point of Sales softvere i unapređene sisteme za automatizaciju terminala za instant tikete
- Integralno upravljanje nalogom igrača
- Otvorena i fleksibilna platforma za maloprodaju, online i mobilne igre na sreću
- Portfolio svih klasičnih lutrijskih igara, koji potpuno podržava klasične i elektronske instant tikete
- Sveobuhvatna usluga upravljanja lutrijama

Neke od naših proizvoda možete naći ovde.

Kako radimo

Ono što razlikuje NOVOMATIC Lottery Solutions je kultura preduzetničkog duha koja je ukorenjena ekspertizom iskusnih stručnjaka iz oblasti lutrije i tehnologije.

 • Java,
 • JavaScript,
 • NodeJS,
 • REACT,
 • HTML5,
 • CSS3,
 • Gradle,
 • Wildfly,
 • iOS,
 • Android
 • Atlassian (celokupna grupa integrisanih proizvoda)
 • Atlassian (celokupna grupa integrisanih proizvoda)

Naš tim

Timovi rade u skladu sa praksom Agilnog razvoja softvera u kojima se vrednuje zajednička odgovornost, saradnja i timski duh.

Naši timovi su međusobno funkcionalni, samoorganizovani i veoma autonomni. Svaki Scrum tim broji oko 4 developera, 2 QA, Product Owner-a i Scrum Master-a.

Pored Scrum development timova tu su i timovi podrške kao što su: Service Desk, IT support, Operations, Design, HR i Finance tim.

Gde radimo

Nedavno smo se preselili u novu poslovnu zgradu koju je Novomatic izgradio za naše potrebe, na adresi Japanska 3a, Novi Beograd preko puta ImoCentra. Od 4 prostrana sprata jedan smo izdvojili za veliku kuhinju i kafeteriju gde možeš uvek naći sveže namirnice za voćne šejkove, razne grickalice i zanimacije kao i svakojake sokove i kafene napitke. Ručak te čeka već od 12h. Takođe, na ovom spratu je i prostrani playground gde možeš da ugrabiš zabavno utočište između kodiranja i sastanaka :)

Svaki tim je smešten u svoj team room sa potpunom slobodom da ga dekoriše kako požele, a na svakom spratu smo obezbedili manje funkcionalne kuhinjice, kao i meeting room-ove.

Pridruži nam se

Ukoliko želiš da budeš deo velikog internacionalnog tima, učestvuješ u razvoju lutrijskih sistema i radiš u Scrum timu, pridruži nam se! Otvoreni smo za sve Java backend i frontend developere, QA, Database developere, BI developere, dizajnere, Product Ownere i Scrum Mastere.