Namics

A Merkle Company.

I kako radimo
S kim bi radio/la
Lokacija i prostor

O nama

Full-Service. E-Business. Digital Expertise. Since 1995. Namics.

Mi smo Namics, vodeća švajcarska agencija za softverski inženjering koja gradi inteligentna i inovativna rešenja još od 1995. godine. Osnovani smo u Sent Galenu, a nakon otvaranja kancelarija u Cirihu, Frankfurtu, Minhenu i Hamburgu, izabrali smo Beograd za našu sledeću lokaciju.

Trenutno zapošljavamo više od 500 ljudi u tri države, a plan nam je da samo u Srbiji do kraja 2019. zaposlimo oko 100 inženjera. U 2017. godini naš godišnji promet je iznosio 60,2 miliona evra, a klijenti za koje radimo mahom se nalaze na Forbsovoj listi top 500 najuspešnijih kompanija na svetu

Šta nas čini toliko posebnim?

U Namicsu negujemo interdisciplinaran pristup poslu. Stručnost naših kreativaca, konsultanata, menadžera koji vode projekte i inženjera iz sve tri zemlje i šest gradova u kojima imamo kancelarije, kombinujemo na način da oformimo najbolji mogući tim za rad na određenom projektu.

Štaviše, dostupnost informacija, čak i onih koje se odnose na top menadžment, jedna je od osnovnih vrednosti Namicsa. Nebitno da li ste angažovani na nekom projektu ili niste, slobodan pristup informacijama vam je zagarantovan.

U Namicsu, imate mogućnost da samostalno izaberete način na koji ćete pristupiti poslu i kako ćete organizovati svoje radno vreme. Za nas, individualnost i posvećenost poslu predstavljaju ključ uspeha. Verujemo u fleksibilnost i ohrabrujemo je, uključujući i pružanje slobode zaposlenima da uzmu neplaćeno odsustvo kada im je to potrebno.

Svi u Namicsu preuzimaju odgovornost još od prvih dana rada u kompaniji. Zaposleni značajno doprinose razvoju naših inovativnih rešenja. Zauzvrat, pružamo im poverenje.

Interest? Apliciraj. Now.

Šta gradimo

Web solutions (Digital experiences & platforms). Digital communication. E-commerce. Mobile business applications. Digital Workplace (Intranet & collaboration). Consulting & services. Good mood. Namics.

Naši projekti i zaposleni se redovno nagrađuju. To nas čini veoma ponosnim, ali mi ne sedimo na lovorikama. Mi želimo stalno da unapređujemo naša znanja i visoke tehnološke standarde.

Zbog toga Namics svojim zaposlenima pruža najsavremenije alate i podršku kolega iz Nemačke i Švajcarske. Neke od tehnologija i proizvoda sa kojima radimo su i Java, AEM, Hybris, Magnolia, .NET & Sitecore, Front End tehnologije i mobilne aplikacije, nativne iOS i Android aplikacije i međuplatformska rešenja.

ABB- Content Health Panel

Pod abb.com, industrijska grupa ABB ima oko 1 milion strana u 60 zemalja i na 27 jezika. Oko 3.500 urednika kreira i uređuje online sadržaj, ali ne dobija nikakvu povratnu informaciju za njihov rad. ABB je unajmio Namics da za njih razvije Content Health Panel koji će dati priliku urednicima da po prvi put uporede učinak na svojim stranicama na globalnom nivou.

Daimler – Relaunch website

Daimler je jedan od vodećih proizvođača automobila u premijum segmentu kao i najveći svetski proizvođač komercijalnih vozila. Bili smo deo proširivanja CMS platforme na veb satu Mercedes Benz- a. Namics je bio odgovoran i za ponovno pokretanje „smart“ veb sajta.

Swisscom – ICT Blog

Sa 20.000 zaposlenih, Swisscom je jedan od najvećih ICT poslodavaca u Evropi. Naravno, privlačenje ICT eksperata je ključni faktor za održivi uspeh telekomunikacionog provajdera. Ovo je razlog zbog čega se Swisscom udružio sa Namics-om oko pokretanja projekta popularno nazvanog “Project 365d”. Kampanja je osmišljena kako bi poboljšala ugled Swisscom kompanije kao poslodavca i kako bi kompanija uspostavila svoju reputaciju pokretača inovacija.

UBS Website Relaunch

Namics je odgovoran za generalno pokretanje novog sajta koji omogućava UBS da i online demonstrira svoj profesionalizam i veštine konsultanata. Pored novog veb sajta, stvorili smo različita rešenja elektronskog i mobilnog bankarstva za vodeću švajcarsku banku.

Victorinox – Website Relaunch

Victroinox, poznati švajcarski tradicionalni brend, želeo je da otvori multikanalnu e-business platformu sa najkvalitetnijim iskustvima brenda i da uspostavi kanal za direktnu online prodaju. Kako bi ovo postigao, Namics je za njih napravio novi veb sajt i međunarodnu online prodavnicu.

Ciriški aerodrom– Website Relaunch

Ciriški aerodrom je velika kompanija čije online kanale koriste više od 30.000 posetilaca dnevno. Zbog toga su zahtevi za sisteme upravljanja sadržajem u neprestalnom porastu. Namics je imao zadatak da razvije novi i moderan sistem. Sa novom platformom, veb sajt sada sledi jasnu strukturu, koja je laka za korišćenje i ispunjena različitim zahtevima korisnika.

Medela - B2B online shop

Medela je međunarodni proizvođač preparata za dojenje. Projekat "MyMedela" je uključivao uspostavljanje nove prodavnice, koja bi omogućavala B2B kupcima da sa različitih tržišta poručuju proizvode za dojenje. Namics je bio odgovoran za razvoj koncepta, dizajn i implementaciju ove online prodavnice.

Sunrise - Website Relaunch

Sunrise, najveća privatna kompanija za telekomunikacije u Švajcarskoj, preuzela je inicijativu za stvaranje inovativnog veb sajta i proširenje online prodaje i online podrške. Namics je bio odgovoran za celokupnu specifikaciju i implementaciju platforme zasnovane na Adobe Experience Manager-u i SAP Hybris-u.

Kako radimo

Passion. Odgovornost. Private life. Respect. Family. Namics.

U Namicsu se trudimo da ne sputavamo rad inženjera opterećujući ih nepotrebnim formalnostima. Izgradili smo atmosferu u kojoj oni najveći deo svog vremena provode radeći upravo ono zbog čega su i došli kod nas - da se dokazuju kao inženjeri.

U Namicsu pazimo jedni druge. Privatan život zaposlenih se poštuje. Ceni se radno vreme i balans između poslovnog i privatnog. Mi slavimo rođendane i venčanja zajedno, uključujemo članove porodica u naša interna druženja i vodimo računa o slobodnim danima ili odsustvu radi nege deteta. Prekovremeni rad je redak, ali kad se desi, kompenzuje se dodatnim slobodnim danima ili novčanom nadoknadom.

  • Java,
  • .NET,
  • iOS,
  • Android,
  • ReactJS
  • Xamarain,
  • Hybris
  • Sitecore,
  • Magnolia,
  • Adobe (AEM)

Naš tim

Engineers. Inženjeri. Ingenieure. Namics.

Imajući u vidu visoke kriterijume za primanje novih članova u naš tim, proces selekcije i regrutovanja kandidata vrlo je zahtevan. Svaka osoba prolazi detaljnu proveru koju vrše kolege iz različitih kancelarija, kako virtualnim putem tako i uživo na sastanicima. Naš cilj je da pronađemo kolege koje će se dugoročno uklopiti u naš tim i koje će svojim znanjem i iskustvom ojačati kompaniju.Upoznajte Namics kolege

Software Engineer
Senior Frontend Engineer
Software Architect
Frontend Engineer
Software Engineer
Software Engineer
Software Engineer
Software Developer
Senior Software Engineer
Senior Software Engineer
Software Developer
Software Engineer
Software Engineer
Software Engineer
Software Engineer
Management Assistent
Software Developer
Frontend Developer
Junior Software Engineer
Frontend Engineer
Senior Art Director
FrontEnd Developer
Frontend Developer

Gde radimo

Wide. Bright. Growing. Belgrade. Bulevar. Namics.

Pridruži nam se