Levi9

We make an impact on business with technology

I KAKO RADIMO
S KIM BI RADIO/LA
LOKACIJA I PROSTOR

O nama

Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima.

Jula 1994. godine kometa je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u Sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa Shoemaker–Levy 9 izazvala je eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 Technology Services.

Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružamo iz razvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom petnaest godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi.

Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu, a 2014. godine otvorena je i kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, Levi9 ulazi i sa kancelarijom u Beogradu. Sa svoje tri kancelarije razvojni centar u Srbiji je najveći i broji 600+ IT stručnjaka. Moderno opremljene kancelarije se nalaze u samom centru Novog Sada, Beograda i Zrenjanina.

Sve se u Levi9 zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim.

Pridruži nam se i postani deo tima koji pobeđuje.


Join the magic number!

Šta gradimo?

Mi smo kompanija vođena Levi9 vrednostima, fokusirana na to da svojim radom napravi razliku: da utičemo na razvoj i prihode klijenata sa kojima radimo, da utičemo na napredovanje ličnih karijera svakog zaposlenog, da utičemo na poslovni ambijent i tržište.

Naš CEO, Pien Oosterman, jednom je rekla: „Ne budite zavedeni tehničkom stranom našeg posla. Mi smo, pre svega, kompanija kreativaca – tehnologija je alat, medijum koji koristimo za oblikovanje svoje kreativnosti.“ Kreativnosti nema bez slobode i zato nam je važno da svaki član tima na projektu bude ohrabren da iskaže svoje mišljenje i pokaže inicijativu.

Kako radimo

Početkom 2020. smo sproveli interno istraživanje na temu zastupljenosti tehnologija i alata na projektima. U nastavku predstavljamo rezultate.

Naš tim

Više od 999 članova broji naš tim!

A tih 999+ kolega spaja zajednički uobličena lista od 999 razloga za biti deo Levi9 priče – nemoguće je pobrojati sve razloge odjednam, ali ih je lako živeti: https://www.levi9.com/999-reasons. Još je lakše prepoznati se u nekom od njih!

#999reasons

Reason #199: We push each other to get better.

Gde radimo

Sedam gradova nazivamo Levi9 gradovima, a ti gradovi nalaze se u Holandiji, Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Poimence, to su Amsterdam, Novi Sad, Zrenjanin, Beograd, Lvov, Kijev, Jaši.

Svaki od tih gradova poseban je na svoj način, kao što su posebni i Levi9 timovi u njima.

Jasniju sliku o tome kako je uređen prostor u kojem radimo i družimo se, imaćete ako pogledate snimke naših kancelarija: novosadske, zrenjaninske, beogradske.

Zrenjanin
Novi Sad
Beograd

Benefiti

Privatno zdravstveno osiguranje

Fleksibilan početak radnog vremena

Godišnji budžet za lični razvoj

Wellbeing paketi (Fitpass, masaže, bioskop i td.)

Minimum 23 dana godišnjeg odmora

Timbildinzi

Parking (BG)

Sportske aktivnosti

Stručne obuke

Posete konferencijama

Mogućnost rada od kuće

Garaža za bajs (NS)

Teretana (BG)

Voće i kafa

Game room

Happy hour

Soft skills treninzi

Personalni plan razvoja

Neograničeni pristup Udemy for business platformi

Poslovna putovanja

Pridruži nam se

Ukoliko te krase transparentnost, lojalnost, proaktivnost, i orijentisanost ka rezultatima, pri čemu ti je bitna i zabava, prava si osoba za nas! Ukoliko želiš da učiš i razvijaš se u internacionalnoj kompaniji prepunoj stručnjaka, bez obzira kog si trenutno senioriteta, prava smo kompanija za tebe!

Join the magic number!