Document

Inženjer pripravnik

BLQ Systems

BLQ Systems doo je firma primarno osnovana kao razvojno odeljenje američke kompanije, ali zajednička vlasnička struktura znači da je razvojni plan u Srbiji dugoročan i ne zavisi od trenutnog ugovora ili projekta. Pored primarne kancelarije u Vašingtonu, imamo kancelarije u Minhenu, Zagrebu i Beogradu. BLQ Systems je na tržistu prisutan sa svojim proizvodima, ali i kao OEM učesnik sa drugim vendorima. Najveći deo projekata i posla je usmeren na dvosmernu satelitsku komunikaciju, ali radimo i na projektima i u LTE, 5G, GNSS segmentu.

 

Projekti kojima će biti rađeno u novoj beogradskoj kancelariji se tiču istraživanja embedded hardvera, embedded softvera, mobile aplikacija, itd.

 

Tražimo inženjere pripravnike koji žele da rade na zanimljivim, retko repetitivnim projektima i onim koji su izuzetno retki na srpskom IT tržištu, a kroz koje će imati priliku da uvek istražuju i rade na nečem novom. Nove, mlade, kolege će imati podršku ostalih timova u kojima rade seniori sa preko 20 godina iskustva, kao i priznatih doktora nauka.

Inženjer pripravnik u će raditi na razvoju:

  • web softvera (uglavnom .NET + SQL + front… azure)
  • real time sistema za komunikaciju
  • embedded uredjaja (BLE, GSM, Satellite…) – prototyping
  • embedded softvera (firmware.. uglavom C)

 

Ukoliko želiš da radiš na inovativnim projektima i da budeš deo tima stručnjaka sa velikim iskustvom pošalji nam svoj CV i portfolio koristeći formu ispod oglasa.

Prijavi se na oglas

CV je obavezan!